torstai 19. helmikuuta 2009

Onnellista odotusta

Kuulkaas Karvalapset, teidän sihteerinne taitaa olla selvännäkijä! Ja miksikö? Muistatteko pari juttua taaksepäin ja tämän kuvan: Teidän kirjurinne kirjoitti silloin kommenttiin näin: "Erityisesti tuo keskimmäinen kuva on mieleen. Aivan ihana poseeraus ja levollinen, onnellinen ilme." Niin, eipä se ilme voisi olla enää levollisempi ja onnellisempi, koska juuri yritän katseellani mamilleni viestittää, että kyllä, nyt se tapahtui. Tämä kuva on otettu kolme viikkoa sitten ja meillä oli silloin käymässä Sulhanen isolla S-etukirjaimella, nimittäin Sulo-sulhanen (EC Rackarkatten's Blue Sunny Boy). Ja juuri tuon valokuvan ottohetkellä minusta oikeasti tuntui, että nyt se suuri asia tapahtui!

Meillä on siis meneillään onnellinen odotus ja pidetään peukkuja, että kaikki sujuu hyvin. Seuraamme tietenkin hyvin tiiviisti masun kasvamista täällä blogissa. Jos kaikki sujuu hyvin, on perjantaina 3. huhtikuu odotettavissa, että meille syntyy pieni/ä kissanpentu/ja! Aika jännää, eikö olekin? Tässä ihan ekaksi pieni kuvamaistiainen meistä Sulon kanssa. Ja vaikka tämä nyt ei näyttäkään niin hellältä, niin silti meillä oli hyvin romanttinen hääyö(t). Palataan sen tunnelmiin taas myöhemmin. Nyt minä menen taas nukkumaan, tämä odotus kun on niin kovin raskasta puuhaa, että ihan vähän väliä väsyttää!

Ja juu, ei se Säde tätä hommaa todellakaan loppuun saakka hoitanut, älkää huolestuko =). Kyllä se Sulo oli se, joka sen lopullisen avun toi. Hihii! Meidän mami vaan vähäsen huijasi teitä, kun laittoi noi vonkauskuvat tuohon edelliseen juttuun - oikeasti ne oli kyllä mun vonkausasentoja Sulon suuntaan.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kävin tsekkaamassa blogin pitkästä aikaa ja oli ilo kuulla että teille tulee pentuja! Onnea! Ellunkin siitossuunnitelmat ovat edenneet. Jos silmätarkastuksessa kaikki on ok touko-kesäkuussa, alkaa hillitön pentujen teko!

Anonyymi kirjoitti...

Ou mai gaad! Täällä mun mamil nousi karvat (ilosta) pystyyn! Ihanaa odotusta! Me ollaan niiin onnellisia teidän puolesta!

Karvalapset kirjoitti...

WAU! No ilmankos oli jotenkin niin syvän onnellinen ilme!

Levollista ja auvoisaa odotuksen aikaa. Menee kovin nopeasti, vaikka loppuvaiheessa ei ehkä kisumammasta siltä tuntuisikaan ;)

Onnea ihanalle Viiville ja koko perheelle!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania uutisia.
Oikein ihanaa odotus aikaa! Pennuista tulee takuulla täydellisiä, kun on noin upeat vanhemmat. (eikä allekirjoittaneen abykuume ainekaan yhtään helpota..)

Onnea koko köörille!

Päivi kirjoitti...

Onnittelut Viiville, Sulolle ja palvelusväelle tulevien SULOisten pentujen johdosta!