keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Iltatouhuja isukin kanssa

Me vietettiin eilenillalla laatuaikaa isukin kanssa. Aloitetaan demonstraatiolla siitä, kuinka isukki hellästi kuiskuttelee tenavat hereille.
Jatketaan sitten siitä, kun koko perhe on isukin kanssa koolla. Kyllä ne tenavatkin ovat sen huomanneet, että isukin kosketuksessa on taikaa ja sellaista rauhoittavaa voimaa. Nooh, vähän alkaa rivit rakoilemaan, näinhän siinä yleensäkin näiden vipeltäjien kanssa käy... Mutta sitten sinityttönen löytää mitä mainioimman poseerauspaikan isukun selästä. Ja kun on herätty, käydään tietenkin hiekkalaatikolla, jotta oikein jaksetaan heilua ja riehua. Sitten voi oikea touhu alkaakin.. vähän on vielä pientä kohmeutta havaittavissa eli unihiekkaa jäi vähän jäseniin. On meinaan tuo vauhti ollut aika paljon kovempaakin..
Ja vielä toinen todistuskappale iltapuuhasteluista.
Meillä on opittu taas paljon uutta. Hiekkalaatikolla tosiaankin käydään melkein joka kerta, kun on hätä Mutta tosiaankin paino sanalla melkein ja tuo melkein kohdistuu meidän riistatyttöseen, joka vielä joskus mieluummin kastelee peppunsa ja jalkansa. Kyllä se siperia tunnetusti opettaa... Kiinteää ruokaa on mussutettu jo monena päivänä ja useamman kerran päivässä - se on jotenkin niin hellyttävää katsoa, kun pikkuinen jauhaa antaumuksella lihapalaansa. Vauhdin kasvamisesta nyt tuskin tarvitsee hirveästi edes mitään sanoa. Meillä odotetaan myös kovasti ihmisisovanhempien tapaamista viikonloppuna - tulee taas pari lisää, jotka voidaan kietoa pikkutassujemme ympärille. Viikon viisi kuvakansio tuleekin siis taas viikonlopun aikana.

2 kommenttia:

Kuu-Katjaana kirjoitti...

Mustikka on ihan pahis, kiusaa toista ja puri vielä häntään XD.

Kuu-Katjaana kirjoitti...

Oih, ja (kirjoitin ekaa kesken videon) juolukka-puolukka painii ihanasti mamin kanssa, *kellisty siitä vanhus*.