torstai 9. syyskuuta 2010

Että tämäkin vielä....

Muistatte varmaankin kuvia siitä, kuinka nautin saunan lämmöstä ylälauteella olevan saunatyynyn päällä. Se toimi myös hyvänä "masukannattimena" silloin, kun massussa kasvoi pikkuvauvoja. Mutta niinhän siinä käy, että kuningatarkin joutuu joskus valtaistuimensa luovuttamaan... Ja että se osasi vielä nauraakin niin sopivasti päälle, kun näki mun ilmeeni saunaan tultuani ja tajuttuani, että paikka meni jo, mitäs olit niin hidas. Ja vielä kuin pisteenä iin päälle, tompsutteli koko tyynykasan ihan väärään asentoon, mulla menee siihen taas ikuisuus, kun saan aseteltua sisukset juuri oikeaan nurkkaan. Mutta koska mami vahti silmä kovana, ei mun auttanut kuin tyytyä kohtalooni ja asettua lauteelle... Niin alas en minä kuitenkaan vajoa, että olisin puolestani vallannut Säteen tyynyn (niin ipana, jotain käytöstapoja kuuluisi kyllä olla sullakin!!!!) Ja missäs Säde? Nooh, meidän vilukissa on tietenkin siellä, missä kiuas on kaikista lähimpänä! Lopulta omatunto alkoi pikkuistakin pistellä sen verran, että siirtyi "omalle paikalleen" alemalle lauteelle ja kauhan päälle - ehkä tämä kelpaa mulle. Tosin en kyllä itsekään jaksanut enää sitten siirtyä tyynyä uudelleen asettelemaan, vaan jatkoin uniani lauteen päällä. Sen kyllä opin, että ensi kerralla pitää olla nopeampi.

4 kommenttia:

L-L kirjoitti...

Meillä ei ole lauteille tunkua. Lea ottaa hatkat, Lotalla on äärimmäisen ävhän kokemusta ja Lulu viihtyy lauteiden alla saunatonttuna.

Ihania saunakuvia joka tapauksessa. Siltala on muuten aloittanut näyttelykuvien julkaisemisen. Minun silmääni ainakin Minttu on päässyt esiintymään.

NetKissa kirjoitti...

Meillä Hipuli viihtyy lauteilla saunan lämmetessä, mutta katoaa viimeistään siinä vaiheessa, kun ihmiset saapuu paikalle. Hastuli taasen ei juuri väistä ja kattoo myrkyllisesti päälle, kun heitetään löylyä. Siirtyy kumminkin yhden pykälän alemmas. Hipuli palaa vielä saunaan jälkilöylyihin. Savu ei oo pahemmin kiinnostanut.

Ritva kirjoitti...

Heh, Inka ipana valtaa kaikki paikat :-).. Ihan kuin olis kotonaan..

Mamma N kirjoitti...

Eipä voi muuta sanoa kuin että ihania kissoja, oikein söpöyden söpöyksiä :)