perjantai 5. lokakuuta 2012

Sakukissa

Ja heti alkuun asia, johon on syytä kiinnittää huomioita, meidän palvelijat EIVÄT todellakaan ole niin juoppoja kuin oheiset kuvat antavat ymmärtää :-) Kyse on enemmänkin jemmauksesta ja sitten kertalaakista siivouksesta ja laatikoiden kerralla viennistä kierrätykseen.

No niin, siis asiaan. Jokunen aika sitten totesimme Shoppailua-postauksessa, että "Kun lehtiäkin laittaa kierrätyskassiin, niin sitä saa olla ihan tarkkana, ettei vaan vahingossa laita kissaakin kiertoon... No ei suinkaan, ei niin pääse käymään." Niinpä niin... tässä varastonsiivouksen jälkimainingeissa isukki alkoi kasaamaan pahvilaatikoita viedäkseen ne auton peräkonttiin ja totesi ääneen, että ai, tämä sakulaatikko ei sitten ollutkaan vielä tyhjä. Johon mami, että ihan varmasti oli, hän oli sen juuri tarkistanut. Tällainen saku sinne oli kuitenkin vielä jäänyt - tai ilmestynyt...
Onneksi muuten isukilla on tapana rytätä pahvilaatikot pienempään tilaan VASTA keräyspisteella asfaltin päällä.. eikä siis polkaista laatikkoa kasaan jo tässä vaiheessa - hui!

En muuten erityisemmin perusta tästä sakulaatikon tuoksusta/hajusta. Sinällään muuten laatikko oli oikein oiva piilopaikka - todellakin!

5 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Aika hyvän kokoinen ja sopiva täyhystysaukkokin löytyy! Ehkä tuosta tuulettamalla ja pienellä kissanminttukäsittelyllä tulisi kuitenkin hyvä vartiotorni?

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Päivää, Saku! Olette ilmeisesti vaalea Saku?

Mamma N kirjoitti...

Hyvä piilo!

Viivi kirjoitti...

Vartitorni ja piilopaikka, joo!! Vaalea se olla pitää ;-)

Heidi kirjoitti...

Hyvä laatikko, mutta selkeästi hajumaailma ei miellytä! :)