tiistai 28. heinäkuuta 2009

Kesätervehdys

Palvelijat palasivat ns. sorvin ääreen, joten ympärivuorokautinen huoltovarmuus on nyt vähän katkolla, jos eivät vaikka muista jättää riittävästi HYVÄÄ ruokaa saataville. Sen oikean oven koputtelu ei nyt hirveästi auta, kun eivät ole paikalla... Yhteinen kesäloma meni mukavasti, mutta nopeasti. Kaikenlaista sattui ja tapahtui. Lisäksi olemme nauttineet oman pihankin öttiäisistä niin, että kärpästen siipiä alkaa tulla jo korvistakin ulos. Öttiäisten lisäksi pitää tietenkin maistaa kaikki mahdolliset mamin kukkaset ja tulipahan todettua, että neilikka ei todellakaan maistu hyvälle... Tähän alkuun ihan siis vain kännykkäkameralla otettuja kesämaistiaisia, kirjaimellisesti, muita kesätouhujen kuvia on sitten luvassa myöhemmin. Tosin siitä pisteet kotiin palvelijoille, etteivät ihan koko aikaa heiluneet sen kameransa kanssa.

Ylipäätänsä kuulumisista on ihan pakko kertoa teille se, että jos teillä on ongelmia tulla toimeen frendin kanssa, menkää Tampereelle - Tampere kaiken korjata voi. Ja tämä on tosi. Monet teistä lukijoistamme tiesivätkin, että meillä meni pikkuvauvojen aikana Säteen kanssa sukset ns. ristiin. Säde alkoi ihan liikaa neuvomaan mua vauvojen hoidossa ja sitten taas minä yritin kohdella Sädettä kuin pikkuvauvaa - eihän siitä muuta tullut kuin kaksipuolinen riita ja kähinä. Mami oli jo ihan epätoivon partaalla ja viimeisenä keinona päätti sitten kiikuttaa meidät Tampereelle (joku Yö ja Popeda olivat ihan sivuseikkoja tämän käynnin osalta, näin meille kerrottiin...). Siellä sitten kärvisteltiin vuoron perään toinen hotellihuoneessa ja toinen ikkunattomassa vessassa ja sen illan jälkeen totesimme, että juu, ei ollut kivaa. Siitä lähtien olemme sitten taas olleet frendejä 99,5 prosenttisesti. 0,5 % tulee siitä, kun toi ipana yrittää mukamas uhitella ja kertoa olevansa paikan kuningatar... hahhaa. Entinen kuningatar on ja pysyy valtaistuimella.

Mutta nyt pitää taas mennä, palaamme jossain vaiheessa kesäkuvien kera! Nauttikaa vielä kesäisistä päivistä, ihan jokaisesta, riippumatta sataako vai paistaako.

4 kommenttia:

luna kirjoitti...

Miten muuten kissojen pito hotellissa onnistuu? Onko Suomessa jotain tiettyjä kissaystävällisiä hotelliketjuja vai onko se aina paikkakohtaista? Kattaako vakuutus kissan tekemät hotellituhot? Vastaisuuden varalta kyselen...

Viivi kirjoitti...

Hei! Me olemme olleet useassa eri hotellissa ja äkkiseltään muistellen edustaneet neljää eri ketjua. Tämän perusteella voisi sanoa, että Suomessa suhtaudutaan varsin positiivisesti kissoihin, mutta varmasti on hotellikohtaisia erojakin. Olen aina etukäteen selvittänyt esim. netistä, mitä lemmikeistä sanotaan. Kerran oli muuten jopa huoneessa ruokakuppejakin valmiina, tosin kokoa koira =). Hotellikohtaisesti on kiintiö lemmikkihuoneille ja se kiintiö ei sitten välttämättä ole aina kovin iso.

Hotellit perivät yleensä lemmikeistä jonkin korvauksen luokkaa 10-15 EUR joko per lemmikki tai per huone, molempiin olemme törmänneet.

Vakuutuksen kattavuus kannattaa ehdottomasti selvittää omasta vakuutusyhtiöstä, koska niissä on aina niin isoja eroja.

Kaikkinensa kissojen pito hotellissa on onnistunut tosi hyvin. Lemmikkihuoneissa on yleensä vielä oveen laitettava kyltti, joka varoittaa lemmikeistä ja näin ei esim. siivoaja pamahda illalla petiä suoristelemaan. Mukaan vaan omat kupit, ruuat ja hiekkis sekä halutessa pesä tms.

Karvalapset kirjoitti...

Kääk! Neilikka tekee lurppakorvat! Täytyy muistaa pysytellä erossa. ;D

Anonyymi kirjoitti...

Saaga ja Siiri on sitä mieltä että mökiltä järven rannalta löytyy parhaat vihannes/ötökkä alueet.Sudenkorennot on vaan vähän pelottavia.