sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Lintu, kenguru, käärme....

... mutta ei kyllä normikissanpentu. Olemme monesti todenneet, että Inkaan on pakkautunut vauhtia, voimaa ja rämäpäisyyttä enemmän kuin moneen pentuun yhteensä. Mutta viime aikoina olemme kyllä yksissä tuumin pohtineet sitäkin, että asuuko Inkassa pieni lintu, kenguru tai jopa käärme. Miksi näin? No seuraavien kolmen juttupäivityksen jälkeen voitte sitten ihan itse päätellä, minkä muun kuin kissan geenejä on Inkaan päässytkään pesiytymään.

Aloitetaan keittiön yläkaapeista. Minua ne eivät voisi vähempää kiinnostaa (ei sillä, etteikö pomppuvoimani riittäisi sinne hypätä.............), siellähän on aina sitä paitsi keskimääräistä enemmän pölyä ja töhnää. Sädettä ne yläkaapit ovat aina kiinnostaneen jopa siinä mittakaavassa, että Säteelle on yhden yläkaapin päälle nostettu tyynykin, jonka päällä hän voi ottaa nokosia ihan rauhassa. Ja mitäpä ei Inka tekisi emonsa perässä. Tosin kukaan ei olisi uskonut, että hän tekee sen JO 4 kk ikäisenä. Se oli jokunen aika yksi kaunis ilta, kun kuului vaan tömps - iu - mau. Porukalla menimme sitten ihmettelemään tapahtunutta ja siellähän se neiti oli, keittiön yläkaapin päällä. Tästä seurasi hetken hämäännys ja ihmettely ja kun Inka päästi uuden iu-äänen, kiipesivät noi hakemaan tenavan pois. Nooh... arvannette, miten tarina jatkui. Siinä meni about sekunti, kun Inka oli takaisin kaapin päällä sillä seurauksella, että noi totesivat, että siellähän on, jos ei itse pääse sieltä pois. Eikös olekin julmaa touhua? Tietty noiden kuvien perusteella joku voi sitten väittää, että eihän tuo ole temppu eikä mikään hypätä tuosta astianpesukoneen päältä tuonne kaapin päälle. No ei kai olekaan, mutta tervetuloa vain koittamaan.

Mutta jatko sitten jo onkin jonkinmoinen temppu. Tämä on toiselta puolelta keittiötä ja tässä ei olekaan mitään välitasanteita matkalla. Jottei nyt jää väärä kuva, niin ihan ihmeisiin ei Inkakaan pysty. Tänne astiavitriinin päälle pääsee hyppäämällä jääkaapin ja pakastimen yläkaapin päältä tätä reittiä: Ja kuinka sitten sinne pääsee? Dadaa - meidän Inka-lintu/kenguru lentää/loikkaa. Että se sitten siitä astianpesukoneen korokkeen antamasta tasoituksesta.

Seuraavassa jutussa kerromme sitten siitä, miksi astiavitriinin päällä ei enää ole lasipurkkeja tai muitakaan koristeita. Älkää kuitenkaan huoliko, mitään tai kukaan ei ole mennyt rikki. Vielä.

2 kommenttia:

L-L kirjoitti...

Abyillä tuntuu olevan rutkasti itseluottamusta suunnitellessaan näitä juttuja. Periaate on kun voin ajatella, että onnistun, niin varmasti onnistun :)

Naukulan Mamma kirjoitti...

Hui! Täällä alkoi jo huimaamaan. Rohkeaa toimintaa.