sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Näyttelypäivä

Jippi-ai-jee!!! Riemuhuuto siksi, että se näyttelypäivä on kuitenkin jo takana päin. Tällä kertaa matka sinne ei onneksi ollut pitkä ja paikalla oli isosti sukua: me, Siiri ja Saaga, veljeni Paroni, tenavien Paco-isä, serkkutyttö ja serkkupoika sekä puolisiskoja ja -veljiä.

Alkajaisiksi tällainen häkkilintu-kuva. Säteen mielipide päivästä tai häkistä taitaa käydä selväksi varsin hyvin... Mites meillä sitten meni! Minä sain sertini ja paljon kauniita sanoja, mutta tuomari ei oikein tykännyt siitä, että minulla oli sellainen evvk-asenne... Säde sai bonuspisteet täydellisistä korvistaan! Värin parhaan valinnassa voiton vei itänaapurin ihme eli Highgaitpaws Magic Gold, joka oli myös tuomarin paras ja lopulta koko kategorian paras nuori! Ei ollut turha keikka itänaapureilla!!! Siiri sai myös kovasti kehuja ja hävisi värin parhaassa vain isälleen eli Pacolle, joka myös pääsi paneeliin, mutta jäi yhden äänen päähän voittajasta. Entäs Saaga? Meidän kaunottarella oli loistava päivä! Ensimmäisessä värin parhaan kisassaan Saaga otti voiton kotiin ja entäs sitten, sitten vielä valittiin tuomarin parhaaksi! Kyllä me olimme haljeta ylpeydestä, kun ottaa vielä huomioon sen, että Saaga käyttäytyi todella hienosti ja kauniisti. Ohessa meidän missin kuvakin tuomaripöydältä. Jotkut ehkä huomaavatkin aikamoista yhdennäköisyyttä isänsä käytökseen vastaavassa tilanteessa... Paneelissa Saaga sai yhden äänen ja voittajaksi kolmella äänellä tosiaankin selvisi se riistapoika Venäjältä. Eikä Saagan saavutukset tähän loppuneet, kiitos Saagan loistotuloksen minä olin kategorian paras siitosnaaras ja tenavien isä Paco oli kategorian paras siitosuros! Miettikääs sitä ja kyllä oli hienot pokaalit ja raksuvarannotkin taas hetkeksi täytetty lahjakortilla.

Tässä vielä näyttelykuvat Siiristä ja Säteestä ja lisäksi täältä löytyy lisää kuvia näyttelypäivältä.

Meillä oli Säteen kanssa näyttelyn osalta sellainen ovela suunnitelma, joka onnistui puolittain. Nimittäin, mami kertoi, että hän aikoo mennä Säteen kanssa sunnuntainakin näyttelyyn, minut oli vapautettu jo etukäteen tästä "kunniasta". No, eihän siitä nyt mitään tule, että a) minä jäisin yksin ja b) Säde joutuu menemään yksin näyttelyyn. No way! No, suunnitelma meni näin, että minä tekeydyn kipeäksi lauantaina näyttelyssä ja mami ei sitten raaski jättää mua kotiin sairastamaan yksin, vaan jää Säteen kanssa myös kotiin. Joo-o, tältä osin kaikki menikin loistavasti, mutta suunnitelmaan ei kyllä kuulunut se, että mulle tungetaan lääkelitkua kurkkuun - jak. Niin, siis en tainut pelkästään tekeytyä kipeäksi, vaan se huonovointisuus oli kyllä ihan aitoa. Säde jäi nyt kyllä paljosta velkaa, sillä ekakskin hän vältti toisen näyttelypäivän, tokaksi mulla oli huono olo, kolmanneksi mulle annettiin lääkettä ja neljänneksi mä jouduin olemaan siinä oksunhajuisessa häkissä. Eli suunnitelma todellakin onnistui vain osittain... ensi kerralla tarvii kyllä miettiä kaikki mahdolliset variaatiot, missä voi tällaiset suunnitelmat mennä pieleen. Nyt toivotaan, että se huonovointisuus menee oikeasti ohi, joohan!

8 kommenttia:

Kuu-Katjaana kirjoitti...

Kiitos mukavasta seurasta ja hyvistä kuvista!
Toivottavasti Viivi the "evvk -mul lentää latta" saa massun kuntoon pian. Eli rapsutuksia tätille Chililtä.

Viivi kirjoitti...

Kiitos samoin mukavasta seurasta! Päivä meni kyllä vauhdilla. Ja kiitos rapsutuksista, kovasti täällä yritetään tsempata, kerran on tänään tullut ruoka pois, mutta jospa tämä tästä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiertelinkin sunnuntaina Sädettä etsien, mutta nyt löytyikin syy, miksi kattimattia ei löytynyt. :)
Hienostihan teillä sujui päivä, rapsutuksia Viiville, joka selvästi osaa velmuilunkin taidot harva se osaa oksenta ajuuri silloin kun pitää...

Viivi kirjoitti...

Kiitos Perdita! Meitäkin jäi harmittamaan se, ettemme tavanneet pitkän odotuksen jälkeen.

Päätös oli varmasti oikea näin, nyt maistuu taas ruoka ja on pysynyt sisälläkin.

Risu kirjoitti...

Onneksi tauti talttui. Laatanheitto ei hirmu mukavaa.

P.S. Poitsuilla kimppakivaa ;)

Viikonlopputerveisiä!

Viivi kirjoitti...

heh, olisitpa Risu nähnyt ilmeeni, kun luin tuosta poitsujen kimppakivasta =) Ei ihan kato heti leikannut... Mutta joo, niin on, koskas meillä on tyttöjen kimppakivaa?

Samoin, viikonlopputerveisiä koko poppoolle!

Risu kirjoitti...

Hi-hii!

Kyllä mekin jotain keksitään!

Teillä on lauantaina Sädehtivä päivä- ONNITTELUJA!

Viivi kirjoitti...

Kiitos jo kovasti etukäteen! Sädehtivät on juuri oikea sana, eipä ole parempaa huonon tuulen (minullako???) karkoitusta kuin katsella sen tenavan touhotusta ja säteilyä.