sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Suuri juhlapäivä

Minulla on tänään ollut synttärit - ja palvelutasovaatimus tietenkin sen mukaista. Joten kuten noi ovat siitä selvinneet, joten joo, minulla on ollut kiva synttäripäivä. Hurjasti onnea myös Pilvi-siskolleni sekä Paroni- ja Pontus-veljilleni.

Mutta ei siitä sen enempää, tuskin se teitä edes kiinnostaisi. Jotenkin minusta tuntuu, että pikkuipanoiden kuvia täällä odotellaan, olenko oikeassa? No, toivomanne siis toteutuu. Tänään meillä harjoiteltiin sekä yksin että kaksi poseeraamista. Tuo kaksin poseeraaminen vaatii selvästi vielä vähän tsemppausta, mutta ehkä eniten apua olisi siitä, että minä olisin asialle myötämielisempi... Ja lopuksi vielä, ei voi ainakaan väittää, että lapseni menisi yli sieltä missä aita matalin - ei siis turhaan pelätä haasteiden kohtaamista. Ihan lopuksi vielä uusi todiste meidän hurjista pedoista - me syödään kyllä kaikki esteetkin. Nih - ettäs tiedätte.

3 kommenttia:

Karvalapset kirjoitti...

PALJON ONNEA VAAN!!!!!!! Ja aivan ihania kuvia ovat taas. Erityisen hellyttävä on tuo, jossa huolehdit, että lapset ovat kuvaa varten puhtaan ja kauniit ja tukka hyvin. :)

t. Pilvi & perhe

Geri ja Paroni kirjoitti...

Onnea aina ihanaiselle tyttärelleni ja siskolleni!

t. Geri&Paroni

Kuu-Katjaana kirjoitti...

Kermavaahtoa ja katkarapuja Viivi tädille Chili-ipanalta.