perjantai 5. maaliskuuta 2010

Aurinko!

Meillä on aurinko saanut aikaan taas tuttuja tuntemuksia ja tapahtumia: aurinkokylpyjä on alettu ottamaan - tosin tässä on se hankaluus, että sitä aurinkoa riittää vielä ihan liian vähäksi aikaa. Auringonvalon lisääntyessä on ulko-ovi alkanut kiinnostamaan huomattavasti enemmän - mutta sitä lunta on vielä ihan liian paljon, ei sinne oikein vielä huvita kuitenkaan mennä. Karvaa on alkanut lähteä - alamme valmistautua oikeasti kesään. Auringonvalo kaikkinensa on meillä kovin odotettu ilmiö ja nyt oikeasti alkaa tuntua siltä, että talvihorroksesta voi herätä! Silloin tällöin pilkistävän auringon kunniaksi muutamia aurinkokuvia meistä.

Meidän auringonSÄDEhän se sieltä nurkasta kurkistaa =) Vahtikaksikko paikallaan, tervemenoa vaan kutsumattomat vieraat (kuten se huonokäytöksinen naapuruston kolli, joka ei osaa pyhittää meidän piha-aluetta omien maleksimisreittiensä ulkopuolelle. Ootahan vaan sinäkin, kunhan täältä päästään omaa pihaa takaisin valtaamaan)
Kurkistus kiipeilypuusta - tämä aurinkohan tekee meidät ihan villeiksi! Että me nautitaan auringosta - sehän pistää ihan halailemaan, niin ihana juttu se on! PS. Paavo ja Harmi: osuitte ihan oikeaan edellisen jutun kommentissa, minä yritin kovasti viestittää mamille, että voitko oikeasti poistua, koska isukki on nyt vaan meidän ja sä saat tyytyä rippeisiin, josko niihinkään... Mutta juupa juu, eihän se totellut, laittoi vaan kameran pois ja änkesi itsensä siihen viereen myös. Kyllä mua vähän meinasi ärsyttää... ei hetken rauhaa isukin kanssa.

Ei kommentteja: