keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Meitä kiusataan...

... katsokaa nyt, ruokakuppeja on niin kuin näön vuoksi vaikka kuinka, mutta kaikki ovat ihan tyhjiä. Meitä pidetään nälässä.. apua! No mutta, mehän ollaan neuvokkaita ja ihan yhtä hyvin kuin katse voisi tappaa, niin kyllä se voi myös syyllistää. Ja meillä syyllistäminen toimii yleensä aika hyvin ja saa palvelijoihin vauhtia.

Sitten kun tämän katseella syyllistämisen vielä tuplaa, niin jo vain alkaa vaikutus olemaan toivottu. Säde, osaisitko mitenkään olla paikallasi ja näyttää myrtsiltä? Mä tiedän, että sun ilmees on aina niin aurinkoinen, mutta edes tämän yhden kerran vähän talkoohenkeä, jos sillä vaikka sais vaikkavaikkavaikka katkiksia - onnaisko?
Kuulepas emoseni, mä osaan ihan mitä vaan mä haluan ja tässä tapauksessa katkikset kyllä kelpais. Eli yy-kaa-koo ja nyt myrtsi ilme peliin: Hahaa, toi linssin takana oleva jo muuttaa väriä ja tuntee selvästi piston sydämessään. Jepjep, taas näyttäisi toimivan.

6 kommenttia:

Paulette kirjoitti...

Kovin ovat yksituumaisia! Hauska kuvasarja ja teksti...

Heidi kirjoitti...

Jos ei noilla ilmeillä ala katkikset lentää kuppiin, on jo ihme ;D

L-L kirjoitti...

Lotta on ihan vakuuttunut, että kaikki talouden ruokakupit ovat juuri sen kuppeja. Ihan sama kuka kupin vieressä istuisi...

Eilen tyttösen ilme oli näkemisen arvoinen kun laitoin 2 kg barffikaupasta ostettuja kanankauloja pakkaseen.

Hauska että juuri siitä 2 kg:sta joka on siis määrällisesti aika keko oli pakko saada yksi tietty syötäväksi. Mikään muu ei kelvannut kuin se jonka neiti oli haukankatseellaan valinnut.

Mutta ainahan se on niin. Jos ruokaa on paljon voi närpiä. Jos ruokaa on vähän ihan kaikki täytyy omia varmuuden vuoksi :)

Viivi kirjoitti...

Se onkin muuten noiden ihan mahdotonta ymmärtää, miten yksi tietty lihapala voi maistua paremmalta kuin toinen, mutta niin se vaan on!

Tia kirjoitti...

Tuo tyttöjen yhteistuijotus on kyllä aika pelottava... Itse ainakin antaisin äkkiä ruokaa moisille! =D

Karvalapset kirjoitti...

Hiukanko repesin tuohon viimeiseen kuvaan! XD