keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

KMMMM

Naukulan likat haastoivat meidät tosiaankin kuka, mitä, missä, millä, milloin -haasteeseen.

Kuka:
Äiti ja tytär eli Viivi ja Säde (Redcheetah's Pouta ja Säde), kuningatar ja alamainen, pirttihirmu ja pyryharakka. Itseoikeutettujen tähtien lisäksi palvelusväli eli maailman ihanin isukki ja sihteeri-mami (välistä hieman laiska ja hidas oppivainen, muuten ihan jees mami).Mitä:
Kuulumisia kahden abyn arjesta, juhlasta, haaveista, toiveista ja ihan vaan pienistä nautinnon hetkistä. Välistä tarinaa myös siitä, kuinka vaikeaa kunnollista palvelusväkeä on saada, kun noi ovat niin hitaita oppimaan. Lisäksi myös jälkikasvun tai suvun pienten tassujen tepsuttelua ja muita lähipiirin kuulumisia. Kissamaista tarinaa kuitenkin, tavalla tai toisella.Missä:
Talvella takan vieressä, keväällä terassilla, kesällä pihalla kärpäsiä jahdatessa ja syksyllä kesästä haaveillen, lomaillessa mielellään mummolassa.
Millä:
Pilkkeellä silmäkulmassa, suurella rakkaudella omaan tyttäreen/emoon sekä omiin palvelijoihin, vaikka asia ehkä hieman sarkastisesti välillä esille tuleekin. Lisäksi tavoiteena tuoda esille kissakaveruuden ja -rakkauden suurta sanomaa. Kissakaveruuden ja -rakkauden, joka kohdistuu niin omaan tyttäreen/emoon kuin omiin ihmisiinkin.Milloin:
Nykyään pääasiassa viikonloppuisin ja siis kerran viikossa, mutta jos jotain erityisen kivaa tapahtuu, niin miksi ei vähän useamminkin.Me jatkamme haasteketjua haastamalla Pilvi-siskoni Wilma-tyttären apujoukkoineen haasteeseen mukaan!

3 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Kiitos! Arvasinhan minä, että siltä löytyy söpöyttä ja hauskaa tekstiä jaettavaksi :) ! Ihana postaus!

Heidi kirjoitti...

Ihania olette ja kunnon kissan kuuluu tietenkin huolehtia siitä, että kotiväki pysyy skarppina! ;)

Varsinkin tuo eka kuva <3

Ana kirjoitti...

Todella kauniita kuvia nyt ja aina!