maanantai 28. maaliskuuta 2011

Uusi lelu

Tässä iltana eräänä isukki kantoi meidän eteiseen kaksi hurjan isoa ja jännittävää laatikkoa. Siinä oli innostuksessa pidättelemistä, kun noi päättivät ensin syödä ja sitten alkoi vasta tapahtua. Laatikot auki ja sieltä tuli putkea ja tasoa jos jonkinlaista. Kovasti yritimme apuna selvittää, mitä niistä osista olisi tarkoitus lopulta tulla, mutta jostain syystä meidän apua ei kaivattu ihan joka käänteessä. No, joka tapauksessa tiukasti valvoimme työn edistymistä ja sitä, ettei missän vaiheessa hutiloitu. Yksi pieni työtapaturmakin meinas tulla, kun Säde oli putken sisällä ja mami otti sen aika railaakkaasti ilmaan... Onneksi Säteellä on tiukka keskivartalon hallinta ja hän tuli tyylipuhtaasti maahan. Mamille tietty nuhteita huolimattomasta työskentelystä. Pienen ähellyksen ja puuhastelun jälkeen kuitenkin lopputulemasta ei voinut erehtyä!

Saammeko esitellä - meillä on uusi ja uljas kiipeilypuu!!! Pari päivää se haki paikkaansa ja ei sille mitään voinut, vanha paikka oli paras ja entinen kiipeilypuu odottaa terassikelien avautumista kunnolla. Kiirehän meillä oli uuteen kiipeilypuuhun tutustumaan ja sieltä löytyikin monta kivaa juttua ja voi niitä pihan tsuumailupaikkoja, ulottuvuudet ovat nyt ihan eri tasolla kuin vanhassa - ihan mielettömän kivaa!!! Unipaikkojakin löytyy melkein jokaiselle asennolle. Hmm - täältähän yltää melkein tuota verhoakin suoristamaan, mamin mielestä siinä ei vaan ole mitään suoristettavaa, mutta tarviihan tänne vähän meidänkin sisustustassun jälkiä saada.Puussa on myös aikas kiva syöksytunneli, josta Säde näyttääkin tässä mallia eli pää reippaasti piiloon vaan ja peppu perästä!: Humps vaan ja terve, täällä ollaan: Myös alhaalta ylöspäin siitä on kiva syöksyä, tosin ylätasanteella oleva voi saada pienimuotoisen säikähdyskohtauksen, kun kaveri ilmestyy kirjaimellisesti tyhjästä siihen viereen. Hauskaa se kuitenkin on.

Kiitos isukki ja mami, tämä oli tosi kiva uusi lelu!

4 kommenttia:

L-L kirjoitti...

Tosi kivan näköinen lelu teillä. Voin vain kuvitella kuinka hauskaa teillä oli jo siinä vaiheessa kun sitä koottiin kasaan :). Epäilen että uteliaita kissannassuja oli kaksin kappalein ja auttavia tassuja... Monta.

Mielenkiintoisista yksityiskohdista me esimerkiksi tykättäis varmasti riippumattotasoista. Myös jännä sukellusputki pienin varauksin saa etähyväksynnän :)

Sirpa kirjoitti...

Hieno puu! :)

Kollon puu on niin kärsineen näköinen, että uuden hankinta tulee jossakin vaiheessa eteen.

Mamma N kirjoitti...

VAU. Onhan hieno! Johan tuolta ylhäältä alkaisi huimaamaan :)

Miss Marple kirjoitti...

Me ollaan vähän kateellisia, kun nää meidän kiipeilypuut on vähän tällaisia karvalakkimalleja. Ostaiskohan noi orjat vielä yhden?

T: Columbo ja Neiti Marple