keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Saagan lapsukaiset

Jos pienet ja punaiset ja noin 11 viikkoa vanhat suloisuudet aiheuttavat liikaa sydämentykytystä, niin siinä tapauksessa SÖPÖYSVAROITUS on paikallaan. Mami kävi Ritva-tädin kanssa katsomassa vauhtiveijareita eli Saagan aarteita. Siellä oltiin jo koko päivä riehuttu, joten meno ei ihan sitä pahinta mahdollista kuulemma ollut, mutta toisaalta, kuten kuvista näkyy, noi saivat kolme tenavaa pysymään edes hetkittäin samalla kiipeilypuun tasanteellakin. Kiitos kuulemma kuuluu loistavalle kuvausapulaiselle, joka onnistui tekemään pikkukisujen katseenvangitsevia akrobaattisia heilahduksia ja muitakin temppuja. Ja kai se pieni kunnia kuuluu myös palvelusväelle, varsin kiitettävästi on lapsukaiset kasvatettu tottelemaan... :-).

Tällä kertaa itse juttuun nostetaankin näitä yhteisposeerauksia enemmänkin. Löytyy niin tenavakolmikkoa, kuin koko perhettäkin sekä poseerauksia Siiri-tädin kanssa. Palvelusväki sitten korjaa, jos nimet menee edelleen väärin, mutta olisko tässä järjestys Linnea - Luukas - Leevi? Kuten arvata saattaa, niin jossain vaiheessa se keskittyminen herpaantuu ja veljen korva alkaakin kiinnostaa muita temppujentekijöitä enemmän. Mutta se on normaalia ja enemmän pitäisi huolestua, jos näin ei kävisi! Luukashan oli kietonut meidän mamin tassunsa ympärille jo moneen kertaan ja ei nämä privaatit poseeraukset ja keikistelyt yhtään sitä solmua aukaisseet... kyllä poika osaa hurmaustaidot jo pienestä pitäen - tainnut periä taitoja isältään! Veljesrakkautta! Sisar-hento-valkoisen eli Linnean tyylinäyte pesuhommista löytyy lisäksi tuolta kuvagalleriasta. Siinä on Saaga-emon hoitogeenit menneet suoraan emolta tyttärelle. Siiri-täti on ollut oiva apu lasten hoidossa ja tädillä on niin pitkä pinna, vaikka kuinka tenavat roikkuvat hännässä kiinni. Hienosti hoisi myös vahtihommia, mutta sehän menikin jo vanhasta tottumuksesta. Saaga-emokin ehti pienelle levähdystauolle, kun pikkuiset sammuivat kuin saunalyhdyt ruuan jälkeen. Tosin kuulemma emolla oli muutkin kuin tenavat mielessä, enemmän taisi ajatus karata Kasper-isän suuntaan... Laajempi kuvasetti lukijoiden ihasteltavaksi löytyy täältä. Mukaan on lapsukaisten lisäksi päässeet itseoikeutetusti myös Saaga-emo sekä Siiri-täti.

5 kommenttia:

Anne ja Proximat kirjoitti...

Turpaan vaan -ja onnea- meinaa Leevi Luukkaalle tuossa korvanahistelukuvassa :-D

L-L kirjoitti...

Taas kerran aivan ihania kuvia. Punainen kolmikko tuntuu olevan juuri sellainen joka saa viattoman vierailijan heti pauloihinsa <3

Mamma N kirjoitti...

Kiitos varoituksesta! Oli tarpeen! Loistavat poseeraukset ja mäiskintäkuva :D

Ana kirjoitti...

Nyyf :-)

Heidi kirjoitti...

Voi suloisuus ja miten taidokkaita ryhmäpotretteja!