maanantai 30. toukokuuta 2011

Keskimäärin kaikki hyvin

Näin kai voi sanoa, kun en osannut päättää, oliko saunassa liian kuuma vai kylppärissä liian kylmä. Asetuin siis sutjakkaana neitona näppärästi oven alle puoliväliin. Keskimäärin lämpötila oli oikein hyvä tämän jälkeen.

7 kommenttia:

Anne ja Proximat kirjoitti...

Vain Todellinen Valtiatar (TM) pystyy näin fiksuun ja varmastikin palvelijoita suunnattomasti ärsyttävään ratkaisuun. Lisävinkki: jos teille joskus hankitaan kissanluukku esimerkiksi ulkoiluhäkkiä varten, tuulisella ja viileällä säällä on mukavaa istua luukun tunnelissa aivan vastaavalla tavalla. Vaikka nenää kylmäisikin niin peppua ainakin lämmittää mukava suora sähkölämmitus. Ainakin siihen asti kun kärttyisä palvelija huomaa, että talon lattioilla käy melkoinen viima ja sähkömittari surraa ympäri hurrikaanivauhtia!

Ana kirjoitti...

No niin. Fiksu kissa, tämä!

Sirpa kirjoitti...

Hieno oivallus kissalta! :)

Mamma N kirjoitti...

Kompromissi on aina aika hyvä ratkaisu!

Ritva-täti ja redcheetahs kirjoitti...

Hih, Todellisen Valtiattaren otteet! Palvelusväki pysykööt nöyrästi jommalla kummalla puolella..

Saila kirjoitti...

:-D On hyvä olla sutjakassa kunnossa! Ja sitten kun toiseen päähän tulee liian kuuma tai kylmä niin voipi kääntyä. Ovelaa!

Viivi kirjoitti...

Näin minä ajattelinkin, että kyllä te lukijat ymmärrätte minun fiksuuden tässä! Noilla meidän palvelijoilla oli vaan kamalan hauskaa, laskivat leikkiä vakavalla ja tärkeällä asialla eli lämmöllä! Sitten niille iski ärsytys, kun niillekin tuli kylmä pesuhuoneessa värjötellessä.