maanantai 9. toukokuuta 2011

Petoja

Niin, muistanette varmaankin tämän viime kesäisen postauksen, jossa kerroin mun lintusaalistuksista ja papan riekosta. Tästä oppineena pappa onkin sen jälkeen piilottanut omat otuksensa aina meidän saapuessa, jottei houkutus kasva liian suureksi. Eipä mitään, siinähän piilottaa, tai ainakin yrittää…

Mummolassa on sellainen kaappi, joka on aika löyhästi kiinni ja jos sieltä tulee jotain kiinnostavaa tuoksua, niin se on varsin helppo nakki avata. Ja jos sieltä tulee tällaisen pedon tuoksua (= toim. huom. onpa tosi kiinnostava pölyn tuoksu….??) , niin eipä aikaakaan, kun Säpsykäinen on jo tutkimusmatkallaan. Aika petohan sieltä löytyikin. Olis voinut luulla, että Säde alkaa murista ja kiristellä hampaitaan, mutta mitä vielä. Meidän yltiökiltti tyttö kuvitteli saaneensa uuden poikaystävän ja voi sitä lempeä ja kiehnäystä, mitä täytetty näätä saikaan osakseen. Itse asiassa lopulta siinä kävi jo niin, että tuttavuus meni niin tarkalle tasolle, että nyt jännityksellä odotamme, koska pappa huomaa, että tämäkin otus on saanut hieman liiankin läheistä käsittelyä meiltä… Säteen suusta sitten niitä karvatuppoja löytyi ja mami yritti niitä salaa viedä roskiin.. Mutta hyshys, ei kerrota papalle, eihän?

Minä sen sijaan en tuollaiselle hempeilyn tasolle alentuisi. Minähän olen oikea peto. Vai mitä mieltä olette tästä lumipuuma kuvasta? Mamin mielestä mä jopa näytän siinä uskottavasti isolta ja pelottavalta. Ja enkö muka sitä ole? Tässä lisää osoitusta pedon asennoista – vaviskaa kaikki kesän öttiäiset ja herkkupalat, minä olen asemissa!

6 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Melkoinen peto kyllä oletkin ja näätäpoikaystävä kuulostaa ihan hyvältä! :D

ella kirjoitti...

Säde ilmeisesti arveli, että näätä on "the strong & silent type" ja päätteli sen olevan erinomaista poikaystävämateriaalia :D

Mamma N kirjoitti...

Näätä ja Säde, siinä vasta pari <3 !

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Teillä on ollu outoja seuroja. Täytetty mikä?? Me tajutaan jos massu on täytetty, mut miten koko karvaeläimen voi täyttää? Olikse vihanen? Aika kesyltä näyttäis kuvien perusteella.

Viivi kirjoitti...

Näädän ja Säteen jälkikasvu voisikin olla varsin vikkelän veikeää :-). Mutta rakkautta selvästi oli ilmassa, ehkä näädä todellakin oli juuri tuota the strong & silent tyyppiä!

Noita metsämiesten/-naisten saaliita todellakin voi täyttää muistoksi suurista hetkistä, jepjep, aika kammottavaa, mutta minkäs teet papan mielihaluille. Onneksi se oli tuossa olomuodossa aika leppoisa, mutta luonnossa en sanoisi niinkään... voisi tulla aika rähinä, jos Säteen kanssa siellä kohtaisivat, ellei nyt sitten Säde hurmaisi näätää.. Parempi vaan, että kohtaamiset jää tuohon kaappitasolle.

Saila kirjoitti...

On todella katu-uskottavat poseeraukset!
Kaappirakastaja, hmm... :-D