torstai 4. elokuuta 2011

Että näin..

Nojoo, ettei nyt jää sellainen kuva, että isukin ja mamin paikat olisivat vaihtuneet meidän mielissä, niin pakko palauttaa kaikki maanpinnalle - erityisesti mami. Vaikka kesälomalla meillä olikin tosi kivaa ja palvelukin toimi ainakin ajoittain ihan jees, niin kyllä sinne ne mustat hetketkin mahtuivat. Muistatte kaikki varmasti sen mun mieltymyksen käydä lannoittamassa mamin kukkapenkkejä (auttamistarkoituksessa, tietenkin). Mutta kun ei se mami tajua tätä mun tarkoitusta, vaan hänen mielestään niiden harjoitus- ja varsinaisten kuoppien kaivaminen on jotenkin haitallista kasvustolle.

Niinpä niin, tässä sitä ollaan, flexi yltää tällein näppärästi just reunalle, että yllän hitusen kuopsuttaa, mutta muuta en sitten ylläkään tehdä. Vitsi, toi meidän mami oli superreilu... tässä sitten istun ja ihmettelen, minne voisi kuopan tehdä ja taisipa ajatuksen vilahtaa siihenkin suuntaan, miten mami saa tuntea nahoissaan tämän kierouden huipentuman! Oliskos sisällä sopivan isoa kukkaruukkua.... poistuu takavasemmalle pohtimaan jatkosuunnitelmaa.

PS. Blogeissa on ilmennyt jonkin verran ongelmia kommentoida google-tilin kautta. Sekä meidän blogin kommentoijilla että itsellämme kommentoidessa muiden blogeja. Heittää sitten aloitussivulle vaan. Anonyyminä antaa kommentoida. Mielenkiintoista tässä on myös se, että toisella koneella kommentointi google-tilin kautta onnistuu ja toisen koneen kautta ei. Onko kenelläkään vinkkiä, mistä tämä johtuu?

4 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

No on tosiaan kiero mami! Antaa muka osallistua pihatöihin, eikä sittenkään. Pöh.

Samanlaista se on Cisullakin. Saa muka tonkia multaa missä vain, mutta sitten kun yrittää pissata pinaatinkasvatuslaatikkoon, niin yhtäkkiä siinä laatikossa ei saa edes istua. Häh?

Kissan elämä on täynnä ristiriitaisuuksia. Toikin, kenen puolella milloinkin on, on hankala asia, kun ihan täydellistä ihmispalvelijaa ei kai ole keksitykään.

Luulen, että kommentointiongelmat johtuvat selaimesta. Minä en saanut jokin aika sitten kommentoitua lainkaan kotikoneelta, mutta kun vaihdoin IE:n puolelta Chromeen, ongelmat katosivat.

Mamma N kirjoitti...

No voih. Tuollainen takaisku! Mitenkäs ne kukat nyt sitten jakselee kun sä et enää niitä hoida?

Ana kirjoitti...

Ongelma johtuu siitä että Bloggeri on buginen eli kakka.

Viivi kirjoitti...

Joo, nuo kommentointiongelmat ovat hassuja. Meillä on törmätty niihin vain yhdessä tietyssä blogissa ja tosiaan, eri selaimella sekin onnistuu.

Jenni: niinpä, onko se ihme, että välillä on pikkukissan pää pyörällä, kun mukamas saa tehdä, mutta sitten ei saakaan tehdä?

Naukulan Mamma: huonosti....