maanantai 1. elokuuta 2011

Isukki, minkä teit

Me ollaan oltu vähän näreissään meidän isukille. Isukki kun on aina ollut se meidän palvelijoista, joka on ollut meidän puolella ja ymmärtää hemmottelunkin päälle. Mami on sellainen tiukkis. Meidän odotukset olivat loman loppuajalle korkealla, kun mami lähti töihin ja me jäimme isukin kanssa kotiin. Ja mitä isukki tekikään - pakkasi meidän kuljetusboxiin ja vei piikkitädille!!!!! Voitte varmaan kuvitella sen järkytyksen. Mökötimmekin oikein kunnolla isukille loppuviikosta. Kovasti isukki yritti väittää, että koko juttu oli mamin idea, mutta me vielä vähän sulatellaan tätä selitystä...

Eikä siinä kaikki, vaan heti la-aamusta uudestaan boxiin ja jo siinä pieni kylmänväre meni läpi selkärangan, että taasko piikkejä! No, tällä kertaa kävimme parin päivän keikalla Tampereella ja me saimme lomailla hotellissa. Hotelli oli varannut meille ihan oman varavuoteenkin ja kassi ruokaakin oli sängyn päällä. Tosin kassin sisältö oli tarkoitettu niille haukkuville otuksille, joten siitä ei meille iloa ollut, mutta hauska oli huomata, että nelijalkaiset huomioidaan noinkin hienosti!

Hotellikeikalla mami huomasi lisäksi saumansa tulleen ja nosteli kummasti osakkeitaan tuon isukin tempauksen jälkeen. Kas näin minulle tarjoillaan katkispäivällinen vuoteeseen mamin toimesta =) Kieltämättä mamin osakkeet vähän nousivat, vaikka kai se on tosiasia, että taisi todellakin olla vain vähän esittämistä irtopisteiden kalastelun muodossa.

ps. juu, ei mua laiteta tyynyn alle syömään, ihan olin itse sinne kaivautunut...

6 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Aika tuhma isukki kyllä! Ja ovela mami.

Meilläkin on muuten niin, että minä välillä huomauttelen miehelle, että niinkö se on, multa tulee rajat ja sinulta rakkaus. :D Esim. minun kanssa EI mennä naapurin pihalle tai olla vaikka kahta tuntia putkeen auton katolla "kun pojat halusivat", mutta annas olla, kun pojat pääsevät ulos ilman minua...

Heidi kirjoitti...

Meidän kissoilla on muutama gramma ylimääräistä, kun mies aina sortuu antamaan jotain ruoka-aikojen välissä... :)

Mamma N kirjoitti...

Voi isukkia! Siellä ollaan nyt varmasti kovin katuvina ;)

Viivi kirjoitti...

Jenni: tuo on niin tuttua... miehen mielestä aina on paikka herkkutikulle jne...

Heidi: kuten edellä, voi noita meidän hemmottelevia miehiä. Pidä siinä sitten kuria ;-)

Naukulan Mamma: joo, kovasti se yrittää lahjoa... herkkutikuilla yms...

Sirpa kirjoitti...

Erinomainen palvelu, kun katkaravut tarjoiltiin sänkyyn! :)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on kyllä toisin päin. Meidän cätit saa tehdä mun kanssa kaikenlaista, jos he vaan haluaa... Jonas on se ilonpilaaja ;)
T:Kerttu
PS. Google-tilin kautta kommentoiminen ei enää oo hetkeen toiminu, kun se menee vaan bloggerin luomis-sivulle...