perjantai 9. joulukuuta 2011

Joulunaikaa

Me olemme mummolassa ja nautimme... Ruokatarjoilu taattu, leivinuunin lämmitystakuu päivittäin, seuravarmuus käytännössä aina, rapsuttajia löytyy. Ei voi valittaa ei, eikä me valitetakaan. Meidän omat palvelijat aikovat huidella taas jossakin lähes toisella puolella maapalloa joulun ja mitä kuuntelimme heidän suunnitelmiaan, niin juu ei kiitos sinne, mummola on paljon parempi paikka.

Olemme aikaisemminkin läjäyttäneet joulutervehdyksen myötä kasan kuvia. Niin teemme nytkin. Nämä kuvat ovat osoitus lämpöisestä syksystä ja terassihetkistä. Tosin mami oli julma ja laittoi oven kiinni, jotta voi rauhassa sitten kuvata meitä. Mutta hei, nyt ei jaksa siitäkään kiukutella. Joululoman ratoksi voitte vaikka yrittää tunnistaa, kumpi meistä on aina missäkin kuvassa, jos se on tuottanut haasteita.

Eli siis - kaikille blogitutuille ja muillekin OIKEIN TUNNELMALLISTA JA ENNEN KAIKKEA RENTOUTTAVAA JOULUAIKAA! Muistakaa, että se oikea tunnelma tulee ihan muualta kuin kaiken maailman hössöttämisestä ja vilkkuvaloista. Ensi vuonna sitten taas joululomakuulumisten kera. PS. Tosiasiassa tämä kuvapläjäys on meidän mamia varten, joka voi sitten lomamatkalta käsin ikävän yllättäessä (vähintään kerran tunnissa) katsoa meidän kuvia...

10 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Kyllä minäkin näitä kuvia katselisin... tai oikeastaan en pystyisi poistumaan kotoa alun perinkään. En osaa teitä erottaa, mutta hei - toisella on selvästi lovi oikean korvan yläosassa! En ole aiemmin huomannut. Ja yhdessä kuvassa on selvästi tyytymätön huuhkaja.
Hyvää lomaa ja vielä parempaa kotiinpaluuta isäntäväelle! Onenksi teidän tyttöjen ei tarvitse lähteä minnekään maailman ääriin, kotona tai mummolassa on paras.

Mamma N kirjoitti...

Ihania kuvia, kyllä näitä kelpaa katsella vaikka mistä maailman ääristä! Helmi liputtaa myös Mummolan puolesta :) Hyvää joulua ja hyvää matkaa!

Saila kirjoitti...

Tultiin vielä Ransun kanssa katsomaan nättien tyttöjen kuvia. Hur hur, sanoo Ransu ja pörhistelee rintakarvoja.

Sirpa kirjoitti...

Mukavaa joulunaikaa! Mummolassa on varmasti laatupalvelu. :)

Viivi kirjoitti...

Kiitos sekä meidän että palvelijoiden puolesta! Mummolan palvelutasossa ei todellakaan ole valittamista!

Saila: meidän Säpsykällä on muisto korvassa aiheuttamastaan erimielisyydestä kissamummonsa kanssa ;-)

Ransu: hurkurhurkur...ja parit lentosuukot...

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Joo, kuten noi muutkin kommentoijat, kyl meillekin kelpaa näitä kuvia katsella! Kiitosta vaan!

Minni kirjoitti...

Kyllä kelpaa katsella näitä kuvia<3. Mukavaa joulunaikaa sekä matkalaisille että mummolaan!

intiaani kirjoitti...

Ihanaa matkaa, ja hyvää joulua teille ja kissoille ♥

Heidi kirjoitti...

Upeita kuvia, näitä tulen varmasti minäkin katsomaan toistamiseen! <3

Viivi kirjoitti...

Kiitoskiitos!