perjantai 6. tammikuuta 2012

Loma loppui - arki alkoi..

... ja paluu arkeen on meillä kaikilla ollut ihan yhtä tylsää. Sehän kertoo vaan siitä, että loma oli kaikilla enemmän kuin onnistunut. Noi ovat suu vaahdossa kertoneet ties mistä kokemuksista ja kuvien perusteella on niillä kai ihan kivaakin ollut. Mutta ei taatusti niin kivaa kuin meillä mummolassa!!!

Ei voi muuta todeta kuin että mummola on maailman paras paikka. Siellä palvelu vaan pelaa. Kuulemma mamin mielestä jopa liiankin hyvin ja uhkasi viedä meidät seuraavalla kerralla kissahotelliin loman ajaksi, jottei meitä hemmotella näin pilalle. Pah, kunhan kateellisena huuliansa heiluttelee ja uhkailee, ei se kuitenkaan meitä sinne kissahotelliin raaskisi jättää. Olemmekin nyt kotona käyneet pienoista henkien taistoa mamin kanssa, kun mami on vahvasti sitä mieltä, että ruokapaikka on se vanha ja sitä ei vaihdeta. Me taas ollaan Säpsyn kanssa TOTUTTU lomalla siihen, että ruokakuppi voi oikeasti vaihtaa paikkaa, esim. leivinuunin päälle, tai alle, tai kirjahyllyyn. Ei sitä voi tietää, missä se ruoka parhaalle maistuu, eikö totta? Ja toinen juttu on sitten se, että mummolla oli aina antaa useampi vaihtoehto meille ruuaksi kuin mamilla - kuluttikohan se mami kaikki rahat siellä omalla lomallaan, kun tarjoaa meille vain yhtä ruokalajia kerrallaan?

Mummolan leivinuunista olette varmasti kuulleet jo kyllästymiseen asti, mutta se on vaan niin ihana. Voitte varmasti kuvitella sitä Säteenkin onnea, kun tyttö makaa lämpimän uunin päällä selällään tassut taivasta kohti lämmintä piippua vasten nojaten.. Ei ole meidän kotitakasta siihen, ei lähimainkaan.

Mutta niin se on, että vaikka kuinka jo haaveillaan seuraavasta mummolan lomasta, niin arkeenkin pitää tottua ja eihän meidän arjessa ole oikeasti muuta vikaa kuin se, että noi ovat niin paljon enemmän poissa kotoa kuin mummo ja pappa. Mutta näillä mennään - syvä huokaus.... noin niin kuin muodon vuoksi.

Hei, kaikille kavereille myös erittäin hyvää alkanutta vuotta! Meidän sihteeri lupasi käydä lukemassa teidän kuulumisia ja kertoa ne sitten meille heti miten, kun saa arkirutiinit taas rullaamaan jollakin säädyllisellä tavalla. Nyt on kuulemma pientä ruuhkan purkamista siellä sun täällä, älkää kysykö, ei voi ymmärtää... Mutta siis tämä pikapäivityksenä, että hengissä ollaan!

4 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Hyvää alkanutta vuotta! :) Kissatkin tarvisevat välillä elämäänsä hemmotteluloman vaikkapa mummolassa. :)

Mamma N kirjoitti...

Hyvää tätä vuotta ja tervetuloa takaisin!

Heidi kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta teillekin ja tuo teidän mummola kuulostaa kyllä ihan paratiisilta! :)

Viivi kirjoitti...

Kiitos! Ja juu, meidän mummola on yhtä kuin luksusloma ja paratiisi!