keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Kaapin paikka

Olemme monesti ylistäneet meidän isukkia ja kertoneet, että meillä on maailman paras isukki. Tämä tarina taas vaan vahvistaa asian tilaa.

Isukki vetäytyi tässä yhtenä iltana mamia aikaisemmin sänkyyn katselemaan poliisisarjaa ja me Säteen kanssa tietenkin perässä asettauduimme mukavasti siihen isukin seuraksi: minä isukin kainaloon ja Säpsy isukin jalkojen väliin. Tämä on aika vakioasetelma. Mamille yritimme hänen ohikulkiessaan viestitellä, että meillä kaikki hyvin ja neljättä pyörää ei tänne tarvita. No, mami kuitenkin tuli aikanaan ja kömpi peiton alle. Siinä vaiheessa isukki oli jo vaipunut unten maille ja mamin mielestä hän "hengitti ihan liian raskaasti". Kun pienimuotoiset silittelyt eivät auttaneet, alkoi mami tönimään isukkia hereille kertoakseen, että voisit vaihtaa asentoa ja hiljentyä. Arvatkaa, mitä isukille ekana asiana kesken makeiden unien tuli mieleen? Hän totesi ykskantaan: "Ei hän voi vaihtaa asentoa, ettei kissojen nukkuminen vaan häiriinny!" Näin - oikein isukki, asiat tärkeysjärjestykseen ja mamille kaapin paikka tuli selväksi.

Yllättäen aamulla isukki sai kuulla asiasta, mutta me seisoimme vakaasti isukkia tukemassa! Mami hävisi tämän erän, mitäs omaa niin huonot unenlahjat ja on ilmeisesti suututtanut joskus nukkumatin, joka niitä lahjoja on jakanut.

Ja tämä tarina on tosi...

5 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

ASIAA.

(PS.. mikä on isukki?)

Sirpa kirjoitti...

Olette oikeassa - ei kissaa saa siirtää. :)

Viivi kirjoitti...

ISUKKI - Ihana Silittäjä ja Uskomattoman Komea ja Kiltti Ihminen. :-)

Mamma N kirjoitti...

No eipä ole ihme, että isukki on suosiossa!

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Aijaaaaaa... siis joku toinen ku toi ihminen? Nyt ollaan vähän hämmentyneitä.