keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Omahyväinen - ai kuka?

Ai minä vai? Mistä moinen väite tulee?
Ei kai nyt nämä parit hassut mamin kameraräpsyt nyt mitään todista… Okeiokei, ilme näissä nyt ehkä saattaa olla vähän omahyväinen, ehkä jopa omistava, tai jos oikein ilkeä haluaa olla, niin vaikka sitten luotaan pois karkottava (tarkoituksella).

Sitä paitsi.. kahden ekan kuvan taustalla on tarina, jota kuva ei kerro. Muistatteko, kuin taannoin kerroin meidän ulkoilusta ja siitä, että mami ei yhtään tykkää, jos kierrähdän autotielle turkkia ”putsaamaan”? No, mamin silmä vältti ja ai että, kun tuntui hyvälle sitä asfalttia vasten karistella turkista turhat pölyt pois. Mami vaan oli sitä mieltä, että tilalle tuli vähintäänkin satakertaisesti muuta moskaa ja mami otti ja vie mut suihkuun! Voitte varmasti kuvitella sitä tyrmistystä. No, onneksi isukki oli pelastava enkeli ja kömmin isukin paidan alle lämmittelemään. Siinä ei mamin lirkuttelut paljoa auta ja vähemmästäkin tulee tuollainen ilme, että kyllä isukki osaa, mutta sinä mami, voit mennä vaikka itse suihkuun.

Niinpä, kyllä vaan, vahvistaa myös edellisen postauksen tarinaa isukin ihanuudesta....

2 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Taidanpa kohtapuolin olla varsin tyytyväinen siihen tosiseikkaan ettei tässä taloudessa ole isukkia! Täällä on vain minä ja Helmi.

Jenni kirjoitti...

Meidän mamman työkaveri oli sanonut meidän kuvasta juuri, että me ollaan tosi omahyväisen ja itseriittoisen näköisiä! Mamma oli vaan todennut, että me ollaan kissoja.

Meidän mielestä kissoilla on tosi hyvä olla isukki. Isukki on aina kissojen puolella ja lell... ymmärtää niitä tosi hyvin. Kun meidän mamma oli viime viikolla yökylässä, isukki hoiti meidän ruokahommatkin. Ja kyllä se oli sitten närkästynyt, kun sille selvisi, kuinka pahaa ruokaa mamma meille yleensä syöttää. Kuulimme, kuinka se sanoi mammalle närkästyneenä: "Mun piti antaa kissoille yöksikin raksuja, kun se iltapala oli niin pahaa. Cisu tuli ihan huutamaan, että se ei voi syödä sellaista ruokaa!"

Mamma vaan sanoi jotain että hohhoijaa ja jaajaa. Onneksi Helmin Mamma taitaa olla aika fiksu kuitenkin, kun kaikkien muiden mammat ei oo.

t. Cisu ja Toto