keskiviikko 3. lokakuuta 2007

Pikkuleijona iski saaliin kimppuun...

Käytän itsestäni mielelläni jatkossa tätä Elena-tuomarin antamaa lisänimeä eli Pikkuleijona ja mielestäni siihen kuuluu iso P-alkukirjain. Se jotenkin vaan sopii mielestäni minulle. Katsokaa nyt vaikka tätä kuvaa, eikös ne isotkin leijonat syö saaliin kokonaan:

Tässä kuvassa on saaliina teeri-lintu tai tarkemmin sen jalka enää näkyvillä, muutenhan lintu on jo masussa...

... leikkileikkinä. Isukki toi metsästysreissulta minulle tuliaisiksi teeren jalan, jolla on kiva harjoitella saalistusta ja erityisesti saaliin syömistä. Vähän mielikuvista peliin ja jalka "lentelee" niin, että jarrujen toimivuutta tulee testattua useinkin. Ainakin etujarrut toimii tosi hyvin, kun meinaa peppu lentää pään yli.

Ja sitten suurten saalistusten jälkeen molemmat metsästäjät rentoutuvat katsomalla yhdessä ohjelmaa vielä paremmista metsästysmaista.

3 kommenttia:

Risu kirjoitti...

ONNEA uudelle herkkusienelle! Me jyväskyläläiset hoilataan täällä onnittelulaulua.."me ollaan herkkusieniä kaikki, kun oikein silmin katsotaan.." Mutta Viivi taitaa olla meistä ainoa, jolla on dokumenttia asiasta!

Viivi kirjoitti...

Kiitos kiitos sekä onnitteluista että erityisesti onnittelulaulusta! Koskas tulette laulamaan sen ihan livenä?

Risu kirjoitti...

Hei viiviläiset!
Kyllä me vielä sinne Suomen syrjällekin keretään, kiitos kysymästä!
Livelauluakin saatte varmasti kuulla, jos tytöt ehtivät mukaan. Markku ja minä luvataan olla laulamatta, vaikka sanoihin yhdytäänkin!