keskiviikko 21. toukokuuta 2008

Kaksin aina kaunihimpi, osa 2

Otsikon mukaisen teeman osa 2 kajahtaa ilmoille "pylly vasten pyllyä - pumpum" -laulun siivittämänä... Ja vaikka kuvassa onkin peput vastakkain, niin kyllä me aletaan olla Säteen kanssa kuin ne kuuluisat paita ja peppu. On se vaan ihanaa, kun saa tuollaisen pienen natiaisen seuraksi ja kun se kuitenkin on niin superkiltti tapaus. Minullekin on taas ruoka maistunut vähän paremmin, kun tuota energiaakin kuluu Säteen kanssa taloa ympäriinsä juostessa. Mami on siitä ihan mielettömän tyytyväinen.

Joskus aamuisin minua vähän meinaa kiukuttaa Säde, kun se aamuhetken mamin polkemissessio on mulle se ainoa oikea aamunavaus. Se on niin tärkeä toimitus, että siihen pitää täysillä keskittyä. No, tietenkin toi tenava tulee siihen viereen ja käynnistää sen superturbokehruumoottorinsa ja sen jälkeen ei kyllä kukaan kuule edes omia ajatuksiaan. Vähemmästäkin siis saattaa tassu heilahtaa kiukun merkiksi. Mutta ei se Säde siitä edes pahemmin välitä, jatkaa vaan omia hössötyksiään sen hurjan hurinan siivittämänä. Olenkin jo alkanut todeta, että turha sitä tassuakaan on heilutella, ehkä vähän närkästynyt katse vaan kehiin ja antaa sen hössöttää.
Kun tää koko juttu meni enemmän tai vähemmän unisiin teemoihin keskittyen, niin tässä vielä meistä molemmista pienet päivätorkkukuvat. Tarkkasilmäiset tietenkin havainnoivat, että kuvat ovat jatkoa tuolle pylly vasten pyllyä -kuvalle.

3 kommenttia:

Karvalapset kirjoitti...

Inanaa! :)

Fanni kirjoitti...

Ihan vaan bai tö vei...teillä on hirmu söpöt nenut! :)

Perditan jengi kirjoitti...

Ihana kaksikko, aivan erottamattomat. :) *raps raps*