maanantai 12. huhtikuuta 2010

Nyt on TÄRKEÄÄ asiaa

Kun nyt lähdimme näiden Suurien Uutisten tielle, niin sillä tiellä on hyvä jatkaa. Kasper-herra oli meille iso tapahtuma, mutta tämä on minulle ja Säteelle (ja myös mamille...) ehkäpä vieläkin isompi ja ainakin hurjan paljon jännittävämpi tapahtuma. Pari vuotta sitten omaa elämäänsä uudessa ihanassa kodissa yhdessä Saaga-siskonsa kanssa lähti viettämään rakas esikoiseni Siiri-tyttönen. Nooh... aika kuluu ja lapset kasvavat ja kuulimmekin tässä jokunen tovi sitten, että Siiri on kohdannut elämänsä rakkauden ja oli käynyt tapaamassa ihan ulkomailla asti tällaista sinistä herraa nimeltään Saltvig's Webster. Ilmassa oli kuulemma ollut oikeasti suuria tunteita!

Nyt... nyt sitten me jännitetään ihan hurjasti, sillä ensi viikolla pitäisi tapahtua suuria, tai siis maailmaan pitäisi tulla pieniä Siirejä ja Webstereitä. Voitteko kuvitella - minusta tulee MUMMO!!!!! Pyydän saada huomauttaa, että minä tulen olemaan erittäin nuorekas mummo, mutta tulen vaatimaan entistä enemmän kunnioitusta ja nyt jos koskaan minun sanallani on painoarvoa! Viivi-mummmo... hmm, se kuullostaa kyllä aikas kivalta ja Säde-täti samoin! Meidän mami on ihan tohkeissaan ja jännittää myös kamalasti. Sillä taitaa olla kaikki peukut jo jaloistakin pystyssä, jotta tällä kertaa kaikki sujuisi hyvin.

Viime viikolla kävivätkin Ritva-tädin kanssa katsomassa Siirin massua ja täytyypä ihan tippa silmässä todeta, että on minulla kaunis tytär, josta siis oikeasti on tulossa myös äiti! Ja tuo massu, niin suloinen ja täydellisen kaunis. Oivallisesti on Siirikin löytänyt patterin, jonka päällä on hyvä pikkuvauvoja lämmitellä. Kovasti onnea ja tsemppiä Siirille loppupäivien odotukseen - muistan, että ne ovat aika raskaita! Muistathan myös juoksuttaa palvelijoita, sillä heidän päätehtävänsä on nyt varmistaa, että sinulla on varmasti kaikki hyvin. Saagalle myös kovasti terkkuja ja tsemppiä erittäin tärkeässä kummitädin roolissa.

1 kommentti:

Karvalapset kirjoitti...

Oih! Hurjasti onnea emolle & perheelle, sekä tietysti Viiville erityisterkut ja tervetulotoivotukset mummo-kerhoon Pilviltä :)
Ei muuta kuin huivit takakenoon, harmaahapset ojoon ja menoks! :D