torstai 22. huhtikuuta 2010

VAUVOJAVAUVOJA!

Elämä on yllätyksiä täynnä ja tänä aamuna Siirin palvelijat saivat todeta aikamoisen yllätyksen tapahtuneeksi! Minun oma pieni Siiri-esikoiseni oli nimittäin kaikessa hiljaisuudessa yön pimeinä tunteina pyöräyttänyt maailmaan kaksi ihanaa ja suloista punaista vauvaa! Voitte varmasti kaikki kuvitella palvelijoiden ilmeet, kun aamulla tajuavat sen, että sängyn alla (juu!!!) on Siiri kahden pikkuvauvan kanssa. Eipä ole Siiri emoonsa tullut, joka kyllä kaipasi tassusta kiinnipitäjää ja meillä ei todellakaan olisi palvelijat nukkuneet.. Rohkea ja erityisen reipas olet Siiri!

Me ollaan ihan onnesta soikeina ja myös sanattomina! Minä - Mummo, Säde - Täti ja mami sekä isukki lähetetään ihan hurjan paljon onnitteluja niin vauvoille, Siirille kuin Saaga-tädillekin. Palvelijoille myös onnittelut, tietenkin!

Pikamaistiaisena tässä saatu kännykuva - lisää kuvia ja juttuja muutenkin varmasti tulossa myöhemmin! Nyt me nautitaan tästä onnen tunteesta ja pidetään peukkuja, että kasvu lähtee vauhdilla käyntiin pikkuisilla!

4 kommenttia:

L-L kirjoitti...

Onnittelut tuoreelle emolle ja kotijoukoille pienokaisista.

Anne ja Proximat kirjoitti...

Hirrrveä pentukuume... Omia odotellessa toivottelemme onnea näille ihkupihkusöpöliineille!

Karvalapset kirjoitti...

Onnittelut mummoutumisen johdosta, siskoseni! *virn*

T.Pilvi

Paavo ja Harmi kirjoitti...

Olipa siinä omatoiminen emo ja pennut tietenkin niin suloisia <3