lauantai 1. toukokuuta 2010

Sulhanen

Tässä hän on - CH Thamos Maximilian - tuttavallisemmin Pinokkio. Se oli eräs maaliskuinen ilta, kun mami ei tullutkaan suoraan töistä kotiin, vaan oli käynyt heittämässä pienen junamatkan ja toi tuliaisina tämän komistuksen meille. Noh, vaikkei se rakkautta ollut ihan ekalla silmäyksellä, niin toisella sitten oli ja se olikin sitten menoa. Säde oli myytyä tyttöä, niin oli mamikin. Mami taitaa vieläkin kaiholla muistella tämän herran käytöstapoja ja hurmaustaitoja. Kuulemma olis pistänyt ns. pulloon ihasteltavaksi, jos olis käytännössä mahdollista. Nooh, eipä minullakaan anoppina ole valittamista. Kovin hellästi hän Sädettä kohteli ja oli myös hyvin häveliäs ja ei esitellyt niitä "taitojaan" koko kansalle. Kröhöm =). Ja kohteliaasti piti välimatkaa, kun kävi tutustumisretkellä minun luonani. Erittäin hyväksyttävä vävypoika siis, kerta kaikkiaan.

Mutta löpinät sikseen, nyt on kuvakavalkadin aika. Katsokaa ja ihastelkaa, saatte olla kateellisiakin, kun tuollainen komistus on meillä käynyt.Ensi kerralla sitten vähän todisteita nuoren parin lämpimistä väleistä.

Niin ja loppukaneettina kerrottakoon vielä se, että sulhanen oli junamatkan aikana jo kertonut (tai paremminkin näyttänyt), että ihmisanoppi on hyväksytty... Pinokkio oli päättänyt merkata mamin omakseen kesken matkan! Vähän meitä nauratti, kun kuulimme tämän. Enkä todellakaan malttanut olla kertomatta siitä, kun mamikin aina meistä paljastelee kaikkea noloa.

1 kommentti:

L-L kirjoitti...

Katsos vaan komistusta :D Innolla odotellaankin mitä Säteen pentuprojektista tulee.