lauantai 29. toukokuuta 2010

Suuri suru jälleen luonamme

Vuosi sitten kissojen taivaaseen siirtynyt minun pieni tyttöni sai viime yönä seurakseen Säteen pienen pojan. Pikkuisen tila romahti eilen aamulla ja lääkärin diagnoosi oli se, että oli hörpännyt vettä tms. matkalla maailmaan ja se oli aiheuttanut yleisinfektion. Poikahan syntyi niin, että sikiöpussi oli jo rikkoutunut. Taistelimme kaikin mahdollisin keinoin, mutta hävisimme jälleen. Nyt voimme lohduttautua vain sillä, että pikkuisella ei ole enää kipuja ja hänellä on hyvä olla minun pienen enkelityttöni kanssa.

Me olemme surun murtamia. Yritämme keskittyä pienen tytön hoitamiseen, joka onneksi ainakin nyt voi hyvin ja kasvaa. Palaamme mahdollisten kuvien kera myöhemmin, kunhan suurin suru vähän hellittää.

Joskus sanotaan, että vaikeuksien summa on vakio. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että sitä se ei todellakaan ole.

7 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Otan osaa suureen suruun. Voimahaleja ja jaksamisia!

Sanna,Tiiti ja Fanni kirjoitti...

Eikä!! :´( Halit!

Karvalapset kirjoitti...

Voi ei :( Voimia teille!

Kerttu kirjoitti...

Onpa surullisia uutisia! Koittakaa jaksaa! Toivottavasti tällä toisella menee hyvin, ja hän ilahduttaa teitä olemassaolollaan!

L-L kirjoitti...

Todella ikävä uutinen. Pieniä lohdutuksen sanoja menetetystä pennusta ja paljon onnea kasvavalle pienokaiselle.

Kuu-Katjaana kirjoitti...

No voi, nyt kyllä oli surullisia uutisia :(. Koittakaa jaksaa ja katselkaa sitä aurinkoa joka kurkkii poutaiselta taivaalta.

Paavo ja Harmi kirjoitti...

Voi kuinka surullista. Tulimme katsomaan joko pennut ovat syntyneet ja sitten saimmekin lukea, että toinen on jo lähtenyt. :(