perjantai 3. joulukuuta 2010

Kerman karvapallerot

Ja kolmanneksi mami ja isukki sitten lähtivät yhdessä isukin työkaverin kotiin, jossa Kerma-mamma oli pyöräyttänyt vajaa 2 viikkoa sitten neljän karvapallon pesueen. Kerma-emo sai mamilta hurjasti kehuja, oli ollut niin luottavainen emo ja ei turhia hötkyillyt, vaikka vieraita oli paikalla. Mutta kuitenkin hän on hoitanut vauvojansa suurella hellyydellä ja tunnollisuudella, kuten näistä kuvista näkyy. Vauvelit alkoivat juuri availla silmiään, joten kuvat on otettu luonnollisesti ilman salamaa ja näin ollen ovat valitettavasti hieman epätarkkoja. Sitten tietenkin vielä jokaisen värisuoran edustajan tarkempi esittely. Minä olen musta tyttö (joka oli kuulemma vienyt mamin sydämen....): Minä olen valkoharmaa poika: Ja minä olen beige poika: Ja minä puolestani olen perinyt emoltani laikut ja sukupuolen:

4 kommenttia:

Helmi kirjoitti...

Kaikki on niin suloisia, mutta sydämeni vei ensi silmäyksellä beige poika. Sillähän on ihan kiharankarvainen turkki? Leijonien sukua.

ella kirjoitti...

Oiiiii ihania! Kirjava tytteli on kuin oma Lyyti-kissani pienenä :)

Viivi kirjoitti...

Ne on kaikki tosi pehmoisia ja lutusia... Ja kuitenkin niin erilaisia, yksi koko ajan tisulla, yksi nukkuu, yksi kiertää pesää ja yksi kiusaa muita!

Paavo ja Harmi kirjoitti...

Oi kuinka ihania! <3