sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Juhlan aika

Taas on vuosi kulunut ja on meidän Siirin, Säteen ja Saagan syntymäpäivä, on siis aika toivottaa hurjasti onnea S-pentusille, kolmivuotiaille jo! Ja kaikkien osalta olen siis jo mummokin ;-)... Me keskitymme Säteen kanssa nauttimaan juhla-ateriasta ja te voitte katsoa yhden synttärisankarin hellyttävää tapaa helliä kaikkia pehmusteita, niin taljaa kuin vilttejäkin. On se vaan niin lutunen tyttö!


Juu, otetaan vinkkejä vastaan, kuinka nämä saa sovitettua blogileveyteen... Karvalapset: iso kiitos, taisimme onnistua... :-)

7 kommenttia:

Naukulan Mamma kirjoitti...

Onnea, kovasti onnea! Ihanat tytöt ja niin keskittyneitä puuhiinsa viimeisessä pätkässä :) Valitettavasti vinkkejä tällä teknisellä osaamisella ei löydy.

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Onnittelut! :) Lämpö ja talja ovat tytöille selvästi mieleisiä. Ja millainen tassujen poljenta, ihana! :)

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Synttärionnia! Nättejä tyttöjä!

Karvalapset kirjoitti...

Videon upotuskoodin leveyden voit muuttaa helpoimmin suoraan youtubessa sieltä, mistä haet blogiin liitettävän valmiin koodin.

Koodinpätkän alapuolella on erikokoisia ruutuja ja niiden oikealla puolella omien mittojen määrittämisen vaihtoehto. Täytä sopiva leveys, automaatti laskee samassa suhteessa olevan korkeuden ja päivittää yläpuolella olevan, kopioitavan koodin. Siitä sitten copy-paste.

Muita videopalveluita käytettäessä, leveys ja korkeus määritykset löytyvät embed-koodista, josta ne voi muuttaa manuaalisesti sopiviksi.

L-L kirjoitti...

Onnittelut kauniille Säteelle. Ihan häkellyin ensimmäisen videon upeista vihreistä silmistä <3

Helmi kirjoitti...

Lämpimät onnittelut!!!

Voi tuota poljennan pehmeyttä. Ettekö te nyt voisi hankkia toistakin lämpötyynyä, että rassukin pääsisi kokeilemaan.

Täällä ollaan koko perheen voimin katseltu näitä videoita!

=)

Viivi kirjoitti...

Paljon kiitoksia onnitteluista!

Karvalapset: näillä ohjeilla eteenpäin heti, kun ns. oikea kone edessä, kiitos! Hieman peukalo keskellä tassua näissä asioissa...

Helmi: tyyny testikäytössä ja tarinassa ainakin kaksi osaa vielä jäljellä ;-)