sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Joku oli petturi!

Ihan selvästi joku ei tassuttanut auringon puolesta riittävästi, kun lauantainahan tuli lunta taivaan täydeltä - ja kevät muka, pah! Mä olen ihan varma, että mami taisi kiukutella mulle, kun en tullut yöksi sen viereen ja hän varmasti manasi tämän sateen tänne. Tosin silmät kirkkaana yrittää vakuutella, että inhoaa muka lunta enemmän kuin kukaan meistä. Ärh.

No, onneksi sentään tänään tuli pieniä rippeitä auringosta ja pääsimme päikkäreille terassille. Mami sai tällä kertaa anteeksi, mutta silmä kovana seuraan kyllä sen touhuja, ettei vaan ala taas tanssimaan niitä lumisadetanssejaan. Naukulan likat haastoivat meidät KMMMM- eli kuka, mitä, missä, millä, milloin -haasteeseen, siihen paneudumme seuraavassa päivityksessä.

3 kommenttia:

Naukulan Mamma kirjoitti...

Juu - samaa lumisadetta täälläkin manailtiin. Ei ollut tilattu sitä, ei. Ilmeisesti kuitenkin parempaan päin ollaan menossa, jos teillä kerran parvekkeellakin jo nukutaan!

Karvalapset kirjoitti...

O-keeeeeiiiii! Tunnustan. Tassutin vain kolmella tassulla. .... *aaahahahahehehehohiihiihiii!* XD

T.Pilvi

Viivi kirjoitti...

Noniin, olishan se pitänyt arvata... Odotas vaan, niin manaan teille niin kylmän ja sateisen kesän sinne Turkuseen, ettei mitään rajaa ;-)