keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Lomailua

Meillä kaikilla oli pieni miniloma, mutta nyt on taas palattu arkeen. Noi olivat käymässä jossain, jossa kuulemma oli ollut kauhean kivaa ja kaunistakin. Mutta mepä päästiinkin Ritva-tädin täysihoitoon! Ja samalla tietty päästiin vaihtamaan kuulumisia sukulaisten kanssa. Mehän emme olleetkaan tavanneet Kasper-herraa aikaisemmin ihan livenä muutoin kuin näyttelyssä ja nyt siis saimme tehdä tuttavuutta tähän ikiliikkujaan. Noh, poitsu yritti ottaa minut jonkinsortin viihdykkeeksi, mutta siinähän yritti, näytin kyllä hyvin nopeasti kaapin paikan eli sen, että olen täällä täysihoidossa lomailemassa, en viihdyttämässä Kasperia. Nih, uskoi onneksi suhteellisen helpolla!

Sädekin oli lomalla niin innoissaan, ettei hän oikein tiennyt, ollako tassut ylöspäin vai alaspäin. Mami tosin totesi kuvan saatuaan, että ihan näyttää normaalilta ja katti tuntuu lomapaikassa viihtyvän... Ja entäs minä sitten - vähänkö Ritva-tädin pisteet nousi mun silmissä, hän oli ihan varta vasten (jepjep) mua varten laittanut digiboxin esille ja kyllä minä nautin siitä! Jopa niin, että unelmoin vielä kotonakin siitä... Kuvan ylväs asentoni kertonee, kuka hallitsi digiboxia???

Iso kiitos Ritva-tädille hyvästä hoidosta! Vaikka kyllä täällä kotonakin on ihan kivaa...

3 kommenttia:

Naukulan Mamma kirjoitti...

No kyllähän oli viiden tähden palvelu Ritvalla kun kerran digiboxikin oli esille asetettu! Tahtoo oman Ritva-tädin tänne kans.

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Loma virkistää välillä ja sitten on taas kiva tulla kotiin. :)

Tasha kirjoitti...

Pieni kevätloma virkistää varmasti.
Kaunis digiboxivahti :)