keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Eihän meidän Säde

Palaamme vielä pääsiäiseen, kun mami aina niin hehkuttaa Säteen kiltteyttä.... Mummo oli laittanut pääsiäisen kunniaksi kaikenlaisia pupusia ja tipusia koristeeksi. Noi vakuuttelivat kovasti, että ei ne meitä kiinnosta… Ei ainakaan meidän Sädettä.

Hmm – ihan tyhmän näköinen, en mä tuosta tykkäis kuitenkaan. Mutta jos ihan vähän vaan tutustuisi lähemmin… Hmm, tämähän saattaisi jopa lentää hyvin, jos tassulla vähän heilauttaisi… Ja niin katosi tipuset ja pupuset parempaan talteen kera pienimuotoisten mummon nuhteiden. Mutta haloo, kuka nyt tuollaisia voisikaan vastustaa??? Mä keräsin kuitenkin pisteet kotiin, kun en ollut vielä ehtinyt niitä tutkia tarkemmin. Näin ollen jäi sellainen käsitys, että Viivi on kiltti ja antaa mummon koristeiden olla rauhassa, mutta Säde ei anna ja ansaitsee nuhteet. Voitto kotiin siis, aina ei kannata hötkyillä.

Näiden pääsiäiskuvien myötä oikein mukavaa helaviikonloppua kaikille! Meidän kamoja on pakattu siihen malliin, että ns. pitkäksi viikonlopuksi on tiedossa jotain erikoisohjelmaa. Ja päätellen siitä, miten myös noiden laukkuja on pakattu, voimme me Säteen kanssa oikeasti saada lomaa myös meidän palvelijoista. Mutta missä - sitä meille ei tietenkään ole vielä kerrottu!

4 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Keltaisen tipun houkutusta on vaikea vastustaa - jos vähän tassulla liikuttaisi. :D

Priku ja Killi kirjoitti...

Tervetuloo meitin lokiin syntskäbileisiin!

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Ihan dyhmää laittaa leluja joilla ei saa leikkii!!!!!!!

Naukulan Mamma kirjoitti...

Ihanan keltaiset lelut teillä!