torstai 23. kesäkuuta 2011

Jatketaan koriteemalla

Korit on kivoja, ainakin meidän mielestä. Eikä vain nuo kodinhoitohuoneen korit, vaan lehtikorit, takan edustan lämmittelykorit, koristekorit jne. Viime talvena noi vähän laittoi meidän kaikkien yhteistä makuuhuonetta uusiksi ja silloin vanhat yöpöydät saivat lähteä ja ne muuttuivat hyllyversioiksi. Meidän mami taitaa olla vähän korihöperö, sillä korithan siihenkin ilmestyi. Hieman aluksi ihmettelimme, että kannelliset korit, kiitti vaan sulle. Mutta eipä hätää, kyllä niitäkin voi hyödyntää, kun on riittävän sirorakenteinen. Säde ei tähän pystykään!!! Näiden hieman unisten ja utuisten kuvien myötä toivotamme kaikille oikein hyvää ja kesäistä juhannusta. Vaikka sääennusteet lupailevat kaikkea muuta kuin kesäistä ilmaa, niin otetaan silti rauhallisesti ja rennosti juhlapyhät!

6 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Hyvää juhannusta! :) Onneksi korin päällä voi ottaa torkut, vaikka ulkona myrskyäisikin.

Jenni kirjoitti...

Aika unisia ja muikeita ilmeitä. <3 Mutta niin se on, korit ovat kivoja ja hyödyllisiä sekä kissoille että ihmisille.

Hyvää ja rentoa juhannusta teillekin! Juhannuksenhan voi viettää vaikka korissa, niin on varmasti mukavaa ja rentouttavaa. :)

Helmi kirjoitti...

Voi hyvänen aika, miten joku pystyy tuohon? Ja vielä vetelemään selvästikin sikeitä....

Edellinen postaus oli myös aivan ihana. Tuli jotenkin mieleen, että "osta tästä sievästi paketoitu kissa...kaksi yhden hinnalla". Vaan EIHÄN tietenkään daamit myytävänä ole. Sievästi pakattuna vain

Juhannusta! Sopivan kuivaa tassuillenne!!

Anne ja Proximat kirjoitti...

Kaunis + Kompakti = Viivi

Naukulan Mamma kirjoitti...

Korit ovat hyviä! Mukavaa juhannusta teille, toivottelee Naukulan väki.

L-L kirjoitti...

Kotikorit ovat ihan parhautta!