perjantai 21. lokakuuta 2011

Kotona taas

Olemme kotiutuneet! Vaikka vähän mieltä piti osoittaakin, niin silti kotiin oli kiva tulla ja tiiviisti piti mamin kainalossa jo eka yö nukkua, ettei vaan kuvittele, että ei haluttais kotona olla. Välillä pitää siis vähän pehmetä... Mutta hei, oli meillä ihan huisin kivaa hoidossakin, isosti kiitos Raija-tädille! Hän on niin kovin huomaavainen (mamilla olisi paljon opittavaa). Hän esim. luovutti sänkynsä ihan kokonaan meidän käyttöömme... No ehkei hän kuitenkaan lattialla meidän takia nukkunut, mutta kiltti hän oli. Lisäksi hän mm. asettautui sillein sopivasti seisomaan, että Säpsykkä pääsi hyppäämään keittiön yläkaapin päältä hänen päänsä kautta keittiön pöydälle. Tosi ystävällistä! Se, miten se Säpsy sinne yläkaapin päälle oli mennyt, on sitten ihan eri asia. Seuraava loma meillä on sitten tiedossa jouluna ja silloin mennään mummolaan, kuten taisi kerran jo ollakin puhetta.

Mami ja isukki olivat kuulemma olleet tällaisissa maisemissa ja mami tahtois sinne jo heti takaisin. Mä en kyllä yhtään ole niin varma, haluaisinko mä tuonne, mutta meidän mami onkin vähän outo. Ensi kerralla sitten näytteitä arkistojen aarteista, aina 1980-luvulta saakka!

3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Ooh, aikamoinen loma ollut kaikilla! Tuollaiset maisemat kelpaisivat minullekin lomamaisemiksi ja olen varma, että meilläkin kissat arvostaisivat hoitopaikkaa, jossa saa hyppiä ihmisten pään kautta minne haluaa. :D

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Komeissa maisemissa on ihmiskotiväkenne ollut. :) Kotiin on aina mukavaa palata.

Naukulan Mamma kirjoitti...

Tervetuloa kotiin Viivi ja porukat! Mukavia maisemia tosiaan.