maanantai 23. tammikuuta 2012

Bileet!

Niin se aika vaan kuluu... neljä vuotta on siitä, kun minä pyöräytin ensimmäiset lapseni tähän maailmaan. Voi sitä ihmetystä, niin minulla kuin mamillakin. Osa teistä varmasti muistaakin, että maailmaan tuli ensin mukamas kaksi poikaa ja yksi tyttö. Lopulta niitä oli tyttötrio, niin sitä voi erehtyä hännän alle katsoessa. Hih, vähän noloa, mutta olihan se lopulta aika hauskaa. Kun vauvelini olivat neljän päivän ikäisiä, oli ensivaikutelma Säpsykäisestäni tällainen:

"Toisena tullut, varsinainen sisupussi ja vauhtiveikko, Redcheetah's Sisu. Heti ensi töikseen maailmaan tultua lähti kohti pesän seinää välittämättä siitä, että istukka tuli siellä perässä pienenä painona. Menee juuri sille nisälle, mille haluaa, keinoja kaihtamatta. Ja jos ei yläkautta saa sisarusta irti nisästä, niin sitten voidaan kokeilla alakautta tai sivusta jyräten. Päämäärä on tärkein, ei se matka sinne. Ja juu, tää on se tuhatjalkainen energiapakkaus, joka mun kylkeä monotti. Tästä ei ole epäilystäkään. Kasvukäyrä ollut ensimmäisinä päivinä ihan omilla urilla sisaruksiin verrattuna."

Niin, jos ei tuohon sukupuolilipsahdukseen kiinnitetä huomiota, niin aika hyvin sitä jo neljän päivän ikäisenä on lapsensa luonteen tunnistanut. Tuollainenhan Säde on vieläkin, päämäärä on tärkein ja tuhatjalkainen energiapakkaus, kyllä vaan. Voimaa on ja vauhtia, vaikka muille jakaa.

Mutta hei, haluamme palvelijoiden kanssa toivottaa hurjasti onnea Siirille, Saagalle ja Säteelle - minun ihanalle tyttöväritriolle! Olkoon juhlapäivänne täynnä hemmottelua ja erityisesti meillä myös täynnä katkiksia ja Cosman kuivattuja lihapaloja... joista siis minäkin pääsen osalliseksi.

6 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Paljon 4-v. Onnea S-lapsukaiset!!!!

L-L kirjoitti...

Paljon onnea niin nuorekkaalle Isomummille kuin päivänsankarittarillekin.

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Onnea! :)

Naukulan Mamma kirjoitti...

Onnea!

Zepa kirjoitti...

Heille onnee, teille onnee!

Viivi kirjoitti...

Kiitos kovasti onnitteluista!