torstai 23. helmikuuta 2012

Pesä se on tämäkin

Kun nyt lähdettiin tälle pesäteemalle, niin kerta vielä kiellon päälle. Tästä näkee taas sen, kuinka hurjan sopeutuvaisia me kissat olemme ja kuinka kamalan tiukkapipoja ja ristiriitaisia palvelijat taas ovat. Meille kun kelpaisi mikä tahansa laatikko, mutta jo vain tulee huutoa, kun väärään laatikkoon menee. Huokaus.

Tässäkin Säde nöyränä ja vaatimattomana tyttönä kipusi tyhjään takkapuulaatikkoon, jonne mami itse oli jättänyt ison kasan puuroskaa pohjalle. Tämän kun mami näki, niin kamala huuto ja mekastushan siitä tuli ja kun Säde vielä todella tottelevaisena tyttönä lähti pesästä pois, niin sitten se vasta huuto syntyikin - seis siihen paikkaan, stop, pysähdy, Säde--- tule mamin luo, Säde--- älä mene sinne sohvalle, Säde--- älä nyt ainakaan sinne sänkyyn mene. Säde--- seis ja heti! Ikään kuin se nyt Säteen syy oli, että mamin laatikkoon jättämättä roskat tarttuivat Säteen turkkiin ja sitten putoilivat ympäriinsä sen jälkeen, kun mami ensin oli käskenyt tytön laatikosta pois. Vähemmästäkin hämmennyksestä pikkukisu menee sekaisin ja Säde meni tämän jälkeen lattialle nukkumaan koko ajan varovasti mamia katsoen, että mikä nyt on pielessä.

Elä nyt näiden kanssa - mutta onneksi me olemme ymmärtäväisiä ja sopeutuvaisia! Onko teillä kissakamuilla samanlaisia ongelmia?

4 kommenttia:

Elea kirjoitti...

Joo, meillä on just samanlaista. Ekaks jätetään takan luukku houkuttelevasti auki (mukamas piti hakea jotain talouspaperia putsauksen viimeistelyyn). Sit kun sinne hyppää, niin alkaa hirveä huuto, että nyt heti pois sieltä.

Juu ja sama meininki päällä kun tulee sit pois: tule tänne, älä mee sinne olohuoneen matolle / sohvalle jne. Ja kun antaa kiinni, niin sittenhän joutuu pesulle.

Tosi reilua ja sekopäistä meininkiä!

ella kirjoitti...

Samanlainen erittäin paljon henkilökunnan mielenterveyttä kyseenalaistava tapaus on käynyt myös Unnan tätikissojen luona. Tätikissojen palvelujaosto on silti todettu kyllin selväjärkiseksi mm. silittämään ja ruokkimaan kissoja riittämiin, joten Viivillä ja Säteelläkään ei pitäisi olla huolta! ;)

Naukulan Mamma kirjoitti...

Hyvä pesä tuo on! Mitä siellä nyt oikeen.... ;)

Viivi kirjoitti...

Elea: ei ehkä voi sanoa, että sukuvika, mutta palvelusväen ystävyysvika...? Seura tekee kaltaisekseen jne.

Ella: kiitos, huh, emme siis ole yksin ja tämän kanssa voi muutkin elää.

Naukulan Mamma: niinpä!!!