torstai 2. helmikuuta 2012

Prinsessa vai malli vai kaunotar?

Miksi ihmeessä tuo vai-sana tuolla otsikossa keikkuu?? Tähän postaukseen käy vastaukseksi, että ihan kaikkia noita eli niin prinsessa, malli kuin kaunotarkin! Kerrassaan prinsessamallikaunotar yhdessä paketissa nimeltään Linnea!

Mami kävi moikkamaassa ja kuvaamassa lapsenlastani eli Saagan Linnea-tytärtä hänen täyttäessään yhden vuoden. Ei epäilystäkään, kenen tyttö on kyseessä: Saagan hienot piirteet ovat periytyneet upeasti niin rakenteeseen, ilmeisiin kuin turkkiinkin. Mutta häivähdyksen kuulemma minun katsettanikin mami oli Linnean silmissä näkevinään - ainakin silloin, kun Linnea palvoen katsoi omaa palvelijaansa :-). Yhtä kaikki, mami todella ihastui näkemäänsä!

Linnealla kaikkinensa on hieno koti ja upeat palvelijat. Kaikesta näki, että "hieman" oli periytynyt myös tätä meidän suvun taitoa kietoa palvelijat tassunsa ympärille... köhköh, siinähän ei mitään pahaa tietenkään ole. Myös vauhtia tytöstä löytyy ja pienen alkujännityksen jälkeen sieltä kuoriutui varsinainen linssilude, joka jaksoi poseerata enemmän kuin kuvaajan kunto kesti kyykistellä.

Tässäpä siis satoa kuvauksesta - kissakauneutta tuutin täydeltä.

5 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Linnea kuulostaa ja näyttää aivan ihastuttavalta, suorastaan prinsessamallikaunottarelta!

Saila kirjoitti...

Huokaus - nää on vaan niiiiin kauniita kissoja! Upea väri, olemus, ilmeet, rakenne... Minäkin olin ihan samaa mieltä otsikosta, että pitäkö valita mukamas? Sehän on selvästi kaikkea!

Anne ja Proximat kirjoitti...

Ohoh, onpas tässä neitosessa roimasti sukulaisnäköä, totta tosiaan!

Heidi kirjoitti...

Kaunotar on! <3

Punaisilla abyilla on nähtävästi vaaleanpunaiset anturat ja teillä riistoilla ruskeat, mutta mitenkäs beigeillä ja sinisillä abyillä?

Viivi kirjoitti...

Kiitos kommenteista - Linnea on NIIN kaunis!

Heidi: hauska kysymys/huomio. Punaisilla ja beigeillä on vaaleanpunaiset anturat, riistoilla eli meillä lähes mustat ja sinisillä sellaiset violetinruskeat. Sinällään jännä, että noinkin paljon poikkeavat!