maanantai 25. kesäkuuta 2012

Tipu TV - kanava 1:n tarjonta

Muistatte varmaankin tämän postauksen meidän tuijasta ja tuijan alla olevasta västin pesästä? Olemme ristineet tämän pesäelämän Tipu TV – kanava 1:ksi. Tämä siksi näin, että tämä on se ensisijainen tiputelkkari ollut meillä viime aikoina, sillä pesähän on meidän keittiön ikkunan alla. Mikäs sen mukavampaa ajanvietettä kuin seurata keittiönpöydältä tapahtumia.
Munistahan kuoriutui pesällinen tenavia ja västipariskunnalla on ollut todellakin täysi työ ruokkia pesuettaan. Ja meillä täysi työ pysyä kaikissa liikkeissä perässä. Voitte vain uskoa, millaiset rasitusvammat tuli häntään ja niskaan ja ties minne, kun päivät pitkät vahdattiin tätä syöttörumbaa!
Välillä kyllä tuntui, että västit oikein poseerasivat meille ikään kuin ilkkuakseen, että siellähän olette – ähä kutti.
Tässä ne nyt ovat, suttuinen ja epätarkka kuva, mutta eihän toisten kotirauhaa nyt tohdi mennä enempää rikkomaan.
Lopuksi vielä todiste siitä, kuinka meidän mami pitää meidät ja lähipiirin komennossaan. Eräänä aamuna mami huikkasi pesässä oleville tipusille, että eikö teidän jo olisi aika päästää vanhempanne lepolomalle ja lähteä omaan elämään. No, illalla tiput olivat pesästä kadonneet ja lentelivät jo hyvää vauhtia pihapiirissä. Eivät nekään uskaltaneet jättää noudattamatta mamin käskyä :-) Ovat muuten varsin kesyjä kavereita, eilenkin meinasi yksi tulla ihan sisälle asti terassin kautta!

Niin ja seuraavaksi tietenkin tulee postaus aiheesta Tipu TV – kanava 2:n tarjonta, mitäs muutakaan?

ps. Pallotuija osoittautui sitkeäksi kaveriksi, selvisi ilman vettä tämän ajan! Toki pari sadekuuroa vähän siihen osui, mutta hyvin vähän. Tervetuloa siis vaan uudestaan pesimään siihen ja meitä viihdyttämään.

4 kommenttia:

L-L kirjoitti...

Voi, meidän pieni juhannustipunen on vain kalpea aavistus teidän perheidylliin verrattuna. Voin kuvitella kuinka Viivi ja Säde ovat tarkoin pitäneet tätä perhe-elämää silmällä. Ja propsit västäräkeille kylmähermoisuudesta. Vaatii kanttia tehdä pesä juuri kissakodin keittiön ikkunan alle :)

nina kirjoitti...

Täyttyy sanoa, että mielenkiintoista ja jännittävää ohjelmaa teidän telsusta kyllä tulee!

Miss Marple kirjoitti...

Olin jo pelännyt että joku on käynyt ne munat syömässä, kun ei pitkään aikaan kuulunut mitään. Ihana kuulla että tiput ovat selviytyneet jo lentoikään. Nythhän te voisitte mennä niille ulos opettamaan miten kissoja juostaan karkuun; siis ihan vaan harjotuksen kannalta.

Heidi kirjoitti...

Ihania naapureita! Meillä mökillä pesii joka vuosi seinänraossa sieppopariskunta, kiivas piipitys kuuluu sisälle asti. :)