perjantai 1. kesäkuuta 2012

Herkkusuu, ainakin hetkellisesti

Ihmiset toteavat monesti, että ulkona kaikki maistuu paljon paremmalta. Joo, totta sekin on. Onhan se luksusta saada joskus ruoka ulos ja kyllä se heinä maistuu ulkona paremmalle kuin sisällä. Mutta jossain menee raja kuitenkin minullakin, toisin kuin Säteellä. Meidän kulinaristi herkkusuumme yhytti ulkokeikalla myyränkarkoitukseen tarkoitetut valkosipulit ja voi sitä laiduntamista.
Säde on muutoinkin kuin mikäkin lammas ja heinää uppoaa sen suusta sellaista vauhtia, että mulle tulee jo huono olo pelkästä katselusta, mutta tämä oli Säteenkin mittapuulla jo melkoista ahmimista. Kun vielä loppukaneettina ottaa huomioon sen, että sisällä nämä samaiset versot aiheuttavat Säteessä kauhistuneen katseen ja paikalta poistumisen. Niin ja tämä ei ollut ainut kertaista, vaan seuraavilla ulkoilukerroillakin Säteellä oli suunta selvillä ja jatkoi määrätietoisesti matkaa samoille tupsuille jatkamaan herkkuhetkeään. No, ainakin karkoitti vampyyrit sun muut seuraavana yönä :-)

Mutta hih, mitä ilmeitä näistä ruohokuvista tuleekaan ikuistettua!

4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Hyvät on ilmeet! ja hyvähän se on, että vampyyritkin tulee samalla karkotettua. Ehkä seuraavan aamun aamupusut vähän tuoksahtaa, mutta mitäpä siitä :-D
Jotkut kissat on hulluina valkosipuliin. Ransukin, se kyllä syö myös ruohosipulin varsia mielellään. Mutta se syö jopa pastaa pestokastikkeella, jos päälle on puristettu valkosipulinkynsi :-S

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Kunnioitamme ilmeitä! kääk, valkosipulii?

Naukulan Mamma kirjoitti...

Vai että valkosipulia! Ja että vielä Säde ja Ransukin...Hmmm. Pitäisikö kokeilla?

Viivi kirjoitti...

Kannattaa kokeilla, ehkä kuitenkin ulkona, siellä se kuulemma maistuu paremmalta. Pasta pestokastikkeella ja valkosipulilla laitettu tilaukseen :-)