tiistai 28. elokuuta 2012

Kaikkien aikojen lempipaikka

Tänä taannoisena tuplahaastepäivänä tuli toinen iloinen yllätys Kolmen kissan koplan poppoolta - suuren suuri kiitos!

Haasteen ohjeistus kuuluu näin: “Kerro lempipaikasta kotonanne/kotonasi, kuvaile sen tunnelmaa ja esineitä, ja kerro miksi juuri se paikka on sinulle mieluisin. Heitä haaste eteenpäin viidelle bloggaajalle.“

Lempipaikka meillä vaihtelee aina vähän mielialan mukaan, mutta kissaneitihän toki saa mieltänsä muuttaa. Monesti lempipaikka on sänky, kassit/laukut (yllättäen...), takkakaudella takan edessä olevat pesät, kesälämpimällä piha tai lasiterassi. Mutta kuitenkin, ehkä se kaikista rakkain kuitenkin on oman ihmisen syli. Mutta siinäkin kohtaa on valinnan vaikeus, kun niitä rakkaita on kuitenkin kaksi (vaikka se isukki ehkä se rakkaampi lopulta onkin.....) Mutta joskus elämä on vaikeita valintoja täynnä - eikö totta? Toisaalta aina ei edes haluaisi valita, vaan ottaisi mieluusti kaikki/molemmat, mutta se vaan ei ole mahdollista. Tähän kaikkien aikojen lempipaikka-haasteeseen sopi seuraavat kuvat enemmän kuin hyvin. Tässä iltana eräänä meillä oli juuri tällainen valinnan dilemma edessä ja rehellisesti tällä kertaa pitää sanoa, että ihan varmoja ei olla, kumpi vei voiton vai tuliko tasapeli. Kyseessä siis syliskaba - isukki vastaan mami.

Isukin puolesta puhuu isukin rauhallisuus ja vaakataso, sekä erityisbonuksena se, että isukki on aina paljon lämpimämpi kuin meidän vilukissamami. Mamille taas menee pointsit siitä, että hän rapsutteli ja silitteli ja suostui jopa vaihtamaan asentoa niin, että meillä oli erityisen hyvä olla. Kumman te olisitte valinneet lempipaikaksenne tällä kertaa? Me olimme ehkä poliittisesti erityisen fiksuja ja päädyimme tasapeliin, niin nyt molemmat yrittävät entistä enemmän, jotta voittaisivat lempipaikkakisan palkintona seuraavalla kerralla meidät omakseen hellittelyhetkeä varten.

Tämän haasteen heitämme jälleen kerran savolaisittain hieman ohjeita luovasti/kierosti kiertäen ja toivoisimme kuulevamme Redcheetah's -kissalan jäsenten kaikkien aikojen lempipaikat: Elea, Geri, Paroni, Aurora sekä palveluväki. Kaikkiaan tulee jopa kuusi, mutta menköön palvelusväki yhtenä kappaleena.

7 kommenttia:

L-L kirjoitti...

Aivan varmasti maailman parhaimmat paikat <3

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Kollo on valinnut asian niin, että miesystäväni on parempi leikittäjä, mutta minä olen kissalle mieluisampi makuualusta. :)

Mamma N kirjoitti...

Selkeä tasapeli!

ella kirjoitti...

Hitsi, monta hyvää ihmisalustaa! Kyllä toi on tasapeli, sillä molemmissa on puolensa.

Unna käy sylissä edelleen äärimmäisen harvoin, mutta öisin viettää aikaa kansalaisista tasaisemman päällä kehräten. Epätasaisempi kansalainen hyväksyy tappionsa makuualustana ja tyytyy vain pitämään kehräystä yllä rapsuttamalla kissaa.

Redcheetahs kirjoitti...

Auts.. Huomasin nyt tämän! Otetaanpa ajatuksiin ja tekoihin tänä viikonloppuna...

Redcheetah's kirjoitti...

Nyt löytyy vastausta tähän haasteeseen myös Redcheeetah's-sivuilta: http://www.redcheetahs.com/45

Käykääpä lukaisemassa :-)!

Jenni kirjoitti...

Isukit on tosi hyviä makuupaikkoja! Me ollaan viime aikoina otettu sellainen aamutapa, että aletaan jo aamuyöstä kävellä mamman päällä kovaan äänen huutaen. Sitten kun se nousee ja antaa meille aamupalan, me syödään vähän ja mennään jatkamaan unia isukin päälle. Siinä vaiheessa mamman ei enää kannata mennä nukkumaan. Me kaikki talon miehet ollaan saatu kuulla huomauttelua tasa-arvosta ja naisten asemasta ja ties mistä, mutta ei muuteta tapoja. On tosi hyvä, että aamulla saa sekä ruoka- että kainalopalvelua.

t. Cisu ja Toto