tiistai 21. elokuuta 2012

Shoppailua

Kissa kassin vai kassi kissan mukaan - miten päin vaan, mutta ei kassia ilman kissaa, ainakaan meidän taloudessa. Kun lehtiäkin laittaa kierrätyskassiin, niin sitä saa olla ihan tarkkana, ettei vaan vahingossa laita kissaakin kiertoon... No ei suinkaan, ei niin pääse käymään. Mutta kassit ovat vaan ihan pop.

Vai mitä tykkäätte tästä puutarhakaupan kassista, jonka sisältä löytyy aina säteilevä ja hyvää tuulta ympärilleen levittävä kaunistus, joka tulee toimeen hyvällä ravinnolla ja tilkalla vettä, sekä tietenkin hellyydellä eli rakkautta ja substraalia, niinhän se menee!
Ja voiko atleettisempaa ja urheilullisempaa kissaa ollakaan kuin tämä mamin jumppakassista löytyvä ylväs olento?
Kylmälaukussa puolestaan yleensä kuljetetaan tavaraa, jonka ei soisi pilaantuvan. Näin on, tästä aarteesta halutaan nauttia pitkään!
Hmm - tosin tämä aarre taitaa itse lämmitellä kylmälaukkuaan, sen verran epäilyttävä tuoksahdus sieltä pääsi tulemaan ;-)

8 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Hahhah, ihania kassikissoja! Ja ehtivät sekä mahtuvat näköjään moneen paikkaan. Kierrätyskissa-juttu naurattaa :-D Meillä Musti on sen verran rauhallinen isäntäpantteri, ettei ole tunkemassa joka paikkaan, Ransu olisi, mutta nyt kuusikiloisena ei enää mahdu joka tuuttiin. (Saattaa kyllä yrittää).

Mamma N kirjoitti...

Kyllä tuommoinen kassillinen kissaa kelpaisi!

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Teil on hyvä maku. Kassit ja laatikot +100!!

Saara kirjoitti...

Kassillisen tuommoisia voisi meillekin kantaa...

Saara kirjoitti...

Ai niin, meidän blogissa on teidän kassialmoille haaste!

Viivi kirjoitti...

Kassialmat ottavat haasteen työn alle ja palaavat siihen!

Heidi kirjoitti...

Kassialmoille toinenkin haaste meidän blogissa! :)

Viivi kirjoitti...

Oho, tuplahaaste ja vielä eri, wau!