sunnuntai 20. heinäkuuta 2008

Kesä ja kukkaset

Kun tuo aurinko ja kesä edes hetkittäin yrittävät muistaa myös meitä, niin sen kunniaksi meidän kesäpäivän silmäniloja: Säde ja kukkaset! Minusta tietenkään puhumattakaan, mutta annetaan tällä kertaa pelkästään tuon tenavan loistaa kilpaa kukkasten kanssa. Toivotamme myös kaikille lukijoille oikein ihania kesäpäiviä. Me lomaillaan nyt ihan oikeasti ja koneen avaaminen on vähän niin kuin kiellettyä. Loman jälkeen onkin paljon kerrottavaa, mm. Risu-tiimin ihanalla mökillä vietetyistä hetkistä ja siellä tavatuista hurjista pedoista. Puhumattakaan siitä, että meillä on nyt ihan mielettömän hieno ulkoiluhäkki!!!!! Vähänkö me ollaan ylpeitä siitä, mutta siitä tosiaan sitten loman jälkeen. Kaikki kissakamut palvelijoineen, nauttikaamme kesästä!

1 kommentti:

Risu kirjoitti...

Kiitos käynnistänne- oli taas niin mukavaa nähdä teitä!

Viivi tosiaan koki hurjan luonnon hyökkäyksen heti tapaamisemme ensi metreillä, epäselväksi tosin jäi mikä/missä/miten... Onneksi mitään vakavaa, säikähdystä lukuun ottamatta, ei tapahtunut! Viivi osaa varmasti kertoa yksityiskohdat ;)

Säde live- versiona on myös (kuten Viivikin!)sanoin kuvaamattoman kaunis ja helläluontoinen! Syytä olla ylpeä noin hienosta lapsesta!

Mukavaa lomaa!