lauantai 4. joulukuuta 2010

20.000

Tiistaina 28. elokuuta vuonna 2007 sai minun blogini nähdä päivänvalon! Sitä oli pitkään harkittu ja viimein se toteutui. Tuosta on siis kulunut jo melkein 3,5 vuotta. Paljon on matkaan mahtunut niin iloa kuin suruakin, mutta onneksi kuitenkin enemmän iloa. Pariinkin otteeseen on mielessä käynyt lopettaminen tai ainakin pieni vuorotteluvapaa, kun välistä on tuntunut siltä, että ei kai meidän touhuista kukaan enää jaksa olla kiinnostunut. Mutta aina on tullut joku kimmoke jatkaa, milloin se on ollut uuden vierailijan ilmestyminen kehiin tai sitten toiselta bloggaajalta saatu tunnustus. Yleensä se on kuitenkin ollut joku meidän oman elämän tapahtuma, joka on ollut ihan pakko jakaa teidän kanssanne! Nyt on kasassa noin 360 postausta! Vierailijalaskuri ei ole ollut mukana alusta lähtien, mutta siitäkin huolimatta alkaa 20.000 vierailijan upea saavutus olla jo lähellä.

Suuren merkkipaalun johdosta haluamme muistaa yllätyspalkinnolla häntä, joka on juuri se 20.000 vierailija blogissamme. Yllätyspalkinto riippuu sitten siitä, onko kävijä karvainen ystävämme vai hänen palvelijansa =). Mutta sinä/te, joiden kohdalla vieraililaskuri pyörähtää tähän 20.000 suureen rajaa, niin sanothan hep kommentissa, niin palaan asiaan!

Parasta tässä on ollut ennen kaikkea uudet tuttavuudet ja teidän ihanat kommenttinne, niitä on aina yhtä ilo lukea. Haluaisimmekin nyt palautetta teiltä lukijamme sen suhteen:
a) mikä on ollut parasta blogissamme tai mikä on ollut mieleenpainuvin postaus?
b) mistä haluaisit kuulla jatkossa enemmän tai mihin suuntaan haluat blogimme kehittyvän?
c) vai onko tarina tässä ja on aika lopettaa?

Kiitos vielä kaikille lukijoillemme!

terv. Viivi, Säde ja palvelijat

11 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Mielenkiintoinen blogi - toivottavasti jatkatte! :) Kissojen ja ihmisten yhteiselämää on mukava seurata blogin välityksellä.

Karvalapset kirjoitti...

Onnea hienosta etapista!

A) Olemme uskollisesti seuranneet blogianne alusta saakka, joten vaikea nimetä parasta tai mieleenpainuvinta juttua. Hauskoja ja mielenkiintoisia kaikki :)

B) Blogi lukeutuu lemppariblogeihimme, joten täytyy sanoa, että jatkakaa samaa linjaa vaan.

C) Tämän kysymyksen emme voi ikunakuuna uskoa olleen Viivin sanelema?!!!!?!?! Viivi! Pistääkö uppiniskainen palvelija tekstiin omiaan?! Kurinpalautuksen paikka? Kukaan täyspäinen kissa ei voisi ikinä kuvitella, että muut eivät olisi kiinnostuneita hänen arkensa tapahtumista ja tuumailujensa ainutlaatuisesta oivaltavuudesta!

Viivi kirjoitti...

Karvapset, palvelija alkaa aina laiskottelemaan ties mihin tekosyyhyn vedoten, hyvä kun autatte ruotuun laittamisessa.

L-L kirjoitti...

Me ollaan seurattu Viivin ja Säteen blogia marraskuusta 2008 asti. Eli aika tasan sen jälkeen kun Lotta muutti kotiin.

Pidän kovasti kirjoitustyylistä ja tokihan pentuprojektit ovat aina olleet ihanaa ja välillä vähän surullistakin luettavaa. Oma suosikkikuva on mm. se jossa pikku Inka pitää tiukasti pientä veljenkorviketta lähellään tai Säteen ja Inkan ihanat ja humoristiset äiti-tytär kuvat.

Toivon siis tosissani että jatkatte kirjoittelua ja parannusehdotuksena toivoisin tageja tai kategorioita näkyviin ihan lukijoille. Itse ainakin tykkään selata kirjoituksia ihan aiheen mukaankin. [Olen kai omahyväinen kun luen aika usein vanhempia kirjoituksia omassa blogissani ja muistelen mitä just silloin mietti kun tarinaa kirjoitteli :)]

Terveiset Viiville ja Säteelle sekä muille kotijoukoille meidän porukalta :)

Mamma N kirjoitti...

Parasta blogissa: Kissat <3 ! Kuvat ja tekstit <3 ! Ihana blogi - kiitos!
Ehdotuksia: Ei nyt kyllä tule mieleen.
Älkää lopettako, älkää! Tulee kova ikävä jos niin teette....

Musta ja Harmaa kirjoitti...

19841...

Tietenkin jatkatte. Kissablogit ruulz. Ihkui kuveja!

Heidi kirjoitti...

Teidän elämästä on kiva lukea ja ihailla kauniita kuvia kauniista kohteista - toivomme siis jatkoa. :) Jos palvelijaa laiskottaa, niin harvempi postaustahti voisi olla hyvä ratkaisu?

Mielenpainuvinta on ainakin Viivi multapaakku päässä! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Viivi ja Säde sanoivat: parasta on ollut Aurinkoloma by Raija! :))

Helmi kirjoitti...

Heissun! Tässä tulee "kotikissa" Helmin vastauksia

a) minä vasta aloitin blogisi seuraamisen "kunnolla", niinkus hyvin tiedät. Aiemmin kävin silloin tällöin ja aina auttamattoman myöhässä. Mami oli jo kertonut seikkailuistanne, mutta pakkohan siitä oli kuvatkin nähdä ;-) Ikimuistoisia tuntuivat olevat joka ikinen kuva. Olette te niin lutuisia. Anteeksi, piti sanomani viehättäviä ja tyylikkäitä

b) juuri näitä jokapäiväisiä seikkailuja on hauska seurata. Sinulla tuntuu olevan luottopaparazzi, joka osaa ottaa niin hyviä otoksiakin. Tai no, jos on kuvauksellinen, niin on. Sama se kuka niitä kuvia räpsii?

c) Niin että lakkaa höpöttämästä aivan käsittämättömiä! Tahtoo kuulla lisää tarinoita!! Vähän nyt siellä lomailette ja sitten "uuteen nousuu" :-)

Anne ja Proximat kirjoitti...

a) Kaikki on parasta! Tarinat (pitää etenkin kiittää kirjoittajan, siis Viivin, erinomaista ja ajoittain ihanan kuivaakin huumorintajua) ja etenkin kuvat joita jaksaa katsoa aina vaan uudestaan.

b) Kehnot kaipaavat kehitystä, mutta täydelliset eivät. Miksi siis korjata jotakin mikä ei ole rikki.

c) Sihteeri ottaa nyt vaan kynän (näppiksen) kauniiseen käteensä ja jatkaa hommiaan. Alan, Viivi, ymmärtää miksi teillä on niin paljon pulmia tuosta palvelusväestä...

Ritva-täti ja redcheetahs kirjoitti...

Kaikki on hyvää!
Vaikka olen ollut monessa mukana nenäetäisyydellä ja elämässä samoja hetkiä, niin silti ne on aina olleet jotenkin hauskoja tai liikuttavia lukea vielä elävin sanakääntein kirjoitettuna.
Ja toki näiden lisäksi vielä kuulla teidän arjen kissaelämän koukeroista :-).

Mieleenpainuvimpia ovat olleet erityisesti pentujen lähtökirjoitukset uusiin koteihin. Jokaisen pennun muuttaminen on kaikkineen niin tunteiden täyteinen hetki.

Viettäkäähän oikein ihana loma ja uusin voimin jatketaan ensi vuonna! Jookos Viivi ja palvelusväki..