sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Jouluiloa kaikille!

Ensimmäiseksi kiitämme kaikkia kommenteista, kehuista/kannustuksesta ja kehitysehdotuksista edellisessä postauksessa. Sihteeri on nyt hyvällä tuulella ja on sitoutunut jatkamaan pestissään ensi vuonnakin - joten meidän tarina jatkuu, ehkä vähän harvemmalla päivitystahdilla. Tai sekin riippuu siitä, kuinka paljon kaikkea kivaa puuhaa me keksitäänkään! Myös kehitysehdotusten toteutukseen palataan ensi vuonna.

20.000 kävijä tuli täyteen ja meni saman tien ylikin. Valitettavasti hän ei ainakaan vielä ole ilmoittautunut palkintoaan vastaanottamaan. Laskurin asetuksissahan meillä on 'unique hits only', joten sitäkin suuremmalla syyllä olis ollut kiva tietää tämän merkkipaalun täyttäjä.

Mutta nyt on aika laittaa tälle vuodelle piste ja samalla toivotamme kaikille erittäin rauhallista ja rentouttavaa joulunaikaa! Muistakaa nauttia hyvästä ruuasta ja ansaituista lepohetkistä ennen uuden vuoden haasteita ja kujeita.

Me saamme tänä vuonna viettää piiiiiitkän ja luksusjoululoman mummolassa! Keskitymme mummolassa nauttimaan siitä lämmöstä ja loistopalvelusta, mitä meille on luvattu antaa ja tähän lupaukseen ei ole tarvinnut ikinä pettyä! Meillä on toki myös tosi tärkeitä tehtäviä kuitenkin joululoman ajaksi, joten ihan emme voi vain laiskotella. Ensimmäisenä meidän pitää tietenkin huolehtia siitä, että mummon kipeä jalka pysyy riittävän lämpimänä. Ja ihan yhtä tärkää on huolehtia siitä, että papan pää pysyy lämpimänä ja hyvässä asennossa, kun hän keskittyy päivän lehden lukemiseen. Eikä tietenkään voi unohtaa myös sitä, että mummon ja papan sänky pitää olla aina lämmin ja kyllä, me molemmat olemme kuvassa, minä vain olen syvälämmittämässä papan tyynyä peiton alla. Ja kun on lomasta ja joulusta kyse, niin toki me lämmitämme myös toinen toisiamme... Näitä maisemia me siis katselemme tulevina viikkoina makuuhuoneen ikkunasta, voitte vaan kuvitella, kuinka paljon tipusia ja oravia noissa puissa on, kun pappa pitää hyvää huolta myös niiden ruuan saannista.

4 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Oikein mukavaa joulun odotusta! :) Kissat hoitavat hyvin ihmisten ja makuupaikkojen lämmittämisen - se sujuu niiltä niin luontevasti.

Mamma N kirjoitti...

Puuhakasta joulun odotusta myös teille! Kovasti tuntuu riittävän hommia Mummolassa. Onneksi osaatte hoitaa hommat hyvin!

luolaleijona kirjoitti...

Mukavaa joulun odotusta ja oikein kissamaista joulua!

Heidi kirjoitti...

Leppoisaa joulua! :)