sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Kaksi ääripäätä

Olkoot tämä vaikka sellainen välipostaus, kun ei mitään tärkeämpää tai painavampaa sanottavaakaan ollut. Säpsy on meidän päivänsäde, se lienee tullut teille kaikille selväksi, mutta kaikista toki löytyy se musta pilvenreunakin. Hän on myös se meidän touhutyttö. Tyttö, jolle sattuu ja tapahtuu. Nämä kaksi kuvaa ovat jotenkin niin kaksi ääripäätä.

Eikös olekin kumma juttu, että meidän lievästi aktiiviselle ja uteliaalle ja ehtiväiselle tytölle sattuu ja tapahtuu? Tuo pullo, johon hän nojaa, liikkuu aika liukkaasti parketilla ja törmää suhteellisen helposti naapuripullon/kukkaruukkuun. Ja eikös olekin kumma, kun tuo korimallinen lamppu on eräänkin kerran ollut vaarassa, kun ERÄS meillä on loikkaamassa sinne sisälle. Puhuttamakaan tässä yhteydessä siitä vaarasta, johon se ERÄS sinne loikatessaan joutuisi. Ja verhon omainaisuuksia hyppyalustana tai vauhdinottopaikkana tuskin tarvii edes mainostaa... Ja sitten sen touhukkaan päivänsäteen pimeämpi puoli.. Meidän Säde voi näyttää näinkin pahalta sille päälle sattuessaan: Miten lie onnistuttukin tyttö noin pahasti saamaan suuttumaan? Vai sattuiko vaan kamera laukemaan sillä kriittisellä hetkellä, kun tyttö avasi suunsan? Veikkaan itse jälkimmäistä...

6 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Kissoilla on luja usko siihen ettei kissan hyppy voi koskaan epäonnistua.:D

Saila kirjoitti...

Hih mikä ilme! Aivan ihana. Vähän tuontapainen hassu ilme on myös, kun kissa on juuri saanut leuat kiinni haukotuksen jälkeen. Säde pitää huolen siitä, että teillä ei ole tylsää! Se on ohjelmatoimisto.
Sirpan kommentti tuosta hypystä on juuri niin osuva, ihan noin se menee :-D

Karvalapset kirjoitti...

X-treme lajeja harrastavalla täytyy olla vähän katu-uskottavuutta! Säde on kunnon aby! :)

Ps. Sitkeys palkitaan - kiitos tunnustuksesta ;)

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Ärr ärr! Hieno ilme, tyttö! Kunnioitamme!

Mamma N kirjoitti...

Hui. Aika häijy ilme.

Viivi kirjoitti...

Säteellä todellakin on välillä hyvin luja usko kykyihinsä, esim. lentäjänä...

Ja ei meillä ole tylsää, kun Säde noita temppujaan keksii ja kaikki nuo ilmeet vielä siihen päälle.

Kun ei vaan sattuis mitään pahempaa...