keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Supersöpöysvaroitus!!!

Nyt kaikki pentukuumeilevat tai muuten vaan helposti "järkyttyvät" - olkaa varovaisia, nyt tulee supersöpöyttä tuutin täydeltä.

Niin, tuossa vuodenvaihteen molemmin puolin on sukuun tullut paljon uusia tulokkaita, mikä on tehnyt meidät kaikki hyvin iloisiksi! Minusta on siis tullut kolminkertainen isomummo... se kuullostaa vähän ei-nyt-niin-kovin-nuorekkaalta, muta menköön... Siirin Minttu-tyttö pyöräytti Lappeenrannassa punaisen pentueen ja sitten Saagan Leevi ja Luukas pojat saivat suvulle jatkoa eli heistä tuli niin miehiä kuin isiäkin. Huh - onpas syksy siis ollut täynnä suuria rakkauden hetkiä. Nyt siten suunnalla jos toisellakin ihastellaan pikkuisten kasvua. Erittäin paljon onnitteluja kaikille asianosaisille isomummolta ja koko meidän porukalta.

Meidän mami kävi Ritva-tädin kanssa katsomassa Luukaksen jälkikasvua Proxima-kissalassa, jossa ylpeänä äitinä on kaunis ja viehkeä sekä selvästi superrento Lootus-mamma. Ja sitten se syy siihen varoitukseen - näitä katsoessa ei voi muuta sanoa kuin että meidän mamikin tahtoo noita.... ja heti! Me Säpsyn kanssa taidetaan olla jo liian vanhoja tähän touhuun... Kuvissa siis on kolme ihanuutta - kaksi tyttöä ja yksi poika, ihan ei mami pysynyt perässä, miten he kuviin asettuvatkaan, mutta äh - onko sillä väliä, nyt nautitaan pikkuisista karvapalloista! Ja viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä, kuvaterveiset myös minun rakkaalta Viola-tyttäreltäni, jonka sydämeen tuntuu mahtuvan rakkautta enemmän kuin kukaan voi ymmärtää! Pieni sininen kehruukone on elämässään kokenut vastoinkäymisiä enemmän kuin useampi kissa yhteensä ansaitsisi ja Viola ei niitä todellakaan ole edes ansainnut pienessäkään mittakaavassa. Viola on Lootuksen paras ystävä ja osallistuu pentusten hoitoon todella hienosti. Kovasti lämpöisiä tassutusterkkuja Violalle meiltä!

10 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Voihan söpö. Voihan söpö! Tännekin halutaan tuollaisia... ja heti! En kestä.

P.S. Supersöpöysvaroitus toimi juuri päinvastaisesti kuin piti: arvasin heti otsikosta, että pennuista on kyse, ja pikaklikkasin otsikon auki. Ja täällä sitä sitten voivotellaan, pentuja pentuja...

Saila kirjoitti...

Ihania pentuja, ja kaikkein ihanin Viola! Ihailen aina juuri Violan pentukuvaa tuossa blogin sivussa. Voi harmi että elämä on ollut kovaa ja silmällekin on sattunut haaveri, mutta Violan elämänlaatu on varmasti kohdillaan ja kun saa vielä osallistua iloisiin perhetapahtumiinkin!
Onnea niistä teille kaikille!

Karvalapset kirjoitti...

Uih! *...kops!*

Kehräyksiä ja tassutuksia sukulaisrouva-Pilviltä ja kumppaneilta kaikille pienokaisille, emoille ja isille sekä tietysti apuemo-Violalle <3!

Mamma N kirjoitti...

Varoitus oli paikallaan! Kiitos siitä. Täällä olisi tuollainen nanosekunnissa, mutta kun Helmin kanssa on vähän niin ja näin. Ei uskalla riskeerata.

Sonja kirjoitti...

Tosi ihania pentuja! Mäki haluun! :)

L-L kirjoitti...

Arvasin heti mitä tämä kirjoitus koskee kuin luin otsikon. Pienten abytassujen tepsutusta on todella monessa kodissa tällä hetkellä.

Ihanaa nähdä kuva myös Viola-neidosta. Ihan vasta puheltiinkin että Viola on viimeisin Suomessa syntynyt sininen abytyttö sitten Lotan.

Anne ja Proximat kirjoitti...

Jes, me ollaankin tosi söpöjä, ja kiitellään kehuista kilvan! Villis-tätikin on aika hauska, kun se hepuloi meidän kanssa. Joskus äiskä ja Villis hepuloi ihan aikuisten kesken, ja meitä vähän pelottaa kun ne hyppii seinille ja kaahaa kuin kaistapäät. Mutta nehän vaan opettaa meitä, ja kohta me mennään perässä!

T. Proxima K-pennut

Viivi kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Pentukuvat ovat vaarallisia, puhumattakaan siitä, kun pääsee näitä ihanuuksia "hypistelemään" livenä!

Viola-neitiä on elämä koetellut, mutta nämä koettelemukset eivät ole tyttöä lannistaneet, kiitos parhaan mahdollisen kodin ja ihanan Lootus-ystävän! Viola on vienyt monen sydämen ihan vaan kuvienkin välityksellä.

Anu kirjoitti...

Minttu ja neloset lähettävät Viiville ja Säteelle lämpimiä terveisiä täältä Lappeenrannasta. Pian täällä alkaa vilske, merkit näyttävät jo siltä :) Palvelija yrittää huilata varastoon ja suositella samaa myös Minttu-äidille.

Viivi kirjoitti...

Oi kiitos Minttu ja neloset! Odotamme kuumeisesti tuoreita kuvia...