torstai 24. tammikuuta 2008

Kiitos!!!

Tuhannet kiitokset kaikille onnitteluja lähettäneille!!!! On upeaa huomata, kuinka moni elää hengessä ja jännityksessä mukana. Meille on tullut viestejä niin sähköpostilla, tekstiviestillä kuin bloginkin kautta. Ja niitä on tullut niin tutuilta kuin vähän vierailtakin. Mamin kollegan Leenan viestissä oli oheinen runo, joka kuvastaa syntymän hetkeä ja sen hetken hienoutta:

"tänään on juuri oikea päivä muurahaisen lentää kuuhun
ja tehdä siellä sellainen taika
että namusia sataa suuhun"

Tänään oli tarkoitus esitellä jokainen lapsukainen lähikuvalla, mutta Viivi-emo oli asiasta eri mieltä. Punnituksenkin pitää tapahtua niin nopeasti, että siinä ei kamera pysy perässä. Saatikka sitten, että otettaisiin sellaiset "kukkana kämmenellä" lähikuvat... Yritämme huomenna uudestaan. Lisäksi Viivi yrittää palata huomenna kehiin ja kertoa oman versionsa synnytykseen valmistautumisesta ja sen kulusta. Tänään Viivi jo malttoi hetkeksi tulla katsomaan muun maailman menoa, mutta ei niin kauaksi aikaa, että olis ehditty juttua kertomaan.. =)

Tulevasta myös sen verran, että Viivin ja Pacon lapsista tulee Redcheetah's S-pentue. Viivihän on P-pentueesta ja Geri-äidillä kasvaa parhaillaan ihan mahtava TT-tiimi eli T-pentue. Katsotaan, tuleeko meiltä pahamaineiset SS(S)-joukot...

1 kommentti:

Katja kirjoitti...

Lähikuvien puutteesta huolimatta riistanvärinen pentu on jo nyt mun suosikki väritykseltään. On se niin ihqu!