tiistai 22. tammikuuta 2008

Lattiaa kuuraamaan?

Mami uhkasi laittaa minut kuuraamaan lattiaa ja pesemään saunaa, jos ei kohta ala mitään tapahtumaan.. Se nyt vaan on niin hätäinen ja mitä se nyt sitten odottaakaan tapahtuvaksi, niin kyllähän minä jo kuurailen lattiaa, kun juoksen häntä kaarella ympäri taloa ja välillä kylkimyyryäkin kaarteissa. Mun masussa on muuten hurja mönkiminen ja taistelu käynnissä, itse asiassa välillä tuntuu jo siltä, että joku tulee massusta ulos ihan tuosta kyljen kautta...??? Ilmeisesti tuo mun syömä possu on vähän vauhdikkaampaa lajia, kun niin pistää masun poukkoilemaan =)

2 kommenttia:

Kuu-Katjaana kirjoitti...

Täällä odotellaan uutisia koska alkaa tulemaan niitä masuasukkeja uloskin *innoissaan*...toivottavasti ei kuitenkaan kyljen kautta :D!
Ei enää montakaan päivää, mutta jos paljon vielä pyörivät ja liikkuvat ne mahamuhkurat, niin ei sitä tiedä vaikka antaisivat odotuttaa vähän ylimääräsistäki, meillä kyllä on tasaisesti ollut se 65-66.
Vuorokausi ennen ollaan alettu keinomamia kouluttaan todenteolla pesän luokse menossa, eli pidetty se pitkillä jaloilla kävelevä hermokimppu aktiivisena.

Katja kirjoitti...

Laitahan Viivi-kissa heti tietoa kun vain lapsivuoteelta kykenet monta suloista pikkuabinaa sieltä masusta tuli!