torstai 28. helmikuuta 2008

Siiri ja Siirin lempinimet

Siirihän sai taannoin sen "the Verhontappaja" lempinimen. Ja aikanaan on annettu myös nimi Siiri the Sylikissa. Tämän lisäksi on tullut uusi lempinimi Siiri the Siivoaja. Siiri tykkää nimittäin puunata ja putsata niin lattiaa, sohvaa kuin tyynyjäkin. Oikea mamin pikku apulainen.Tänään mulla on ollut vähän puheripulia... siitä tämä juttutulva. Mutta kun mami ei viime yönä ollut ollenkaan seurallinen klo 03.00, kun yritin tarinani hänelle kertoa kaiken maailman hellyydenosoitusten kera (ne kyllä otettiin vastaan, mutta kuuntelijaksi ei ollut ollenkaan, hmph), niin johonkinhan nämä asiat pitää purkaa.

Lisäksi muuten viikon 5 kuvakansioon on päivitetty kuvia eiliseltä päivältä.

3 kommenttia:

Karvalapset kirjoitti...

REPS! Ihana pieni pesuautomaatti. Toka kuva varsinkin on aivan mainio ilmeineen... toinen puunaa niin kovin tosissaan :D

Viivi kirjoitti...

Kiitos Karvalapset, sehän oli helppoa ja minä kun etsin ja pohdin, miten sen saa tuhottua...!!!!! Rasittavia tuollaiset häiriköijät. Täytyy kaivaa vanhoista viesteistä se toinenkin vastaava ja heittää mäkeen.

Viivi kirjoitti...

Noniin, onpas fiksunnäköistä, kun kiittelee jostakin, joka on poistettu näkyviltä.. Tuli tosiaan häirikkökommentti ja viisaat Pilvi-siskon huoltojoukot osasivat neuvoa ei-niin-viisaita minun huoltojoukkoja =)