lauantai 31. heinäkuuta 2010

Äiti ja tytär

Tämän viikon kuvauksissa on keskitytty teemaan äiti ja tytär samassa kuvassa ja vielä nätisti. Pitäähän sitä haastetta olla, eikö totta. Näitä kuvia toki saa helposti ja niitä onkin pilvin pimein. Myös tätä tasoa olevia "poseerauksia" on vaikka kuinka. Epätoivon iskiessä myös tämän voinee laskea mukaan äiti ja tytär -teemaan, kosketus on ainakin hyvin läheinen. Tämä on lähellä täydellistä, mutta vähän on tarkennuspiste hukassa.Ja tässä sitten se täydellinen, jos molemmat katsoisivat kameraan... Uskomme jo, jatkamme yrittämistä. Ei suotu tälle viikolle täysosumaa.

Inkan viikon 9 perinteisiä poseerauksia on satsi täällä ja tässä näyte siitä, miksi mamille tulee aina niin kamalan kuuma kuvia ottaessa...Muuten viikon 9 jälkeen Inka kävi piikkitädillä ekan kerran ja ei se ainakin väsyttämään pistänyt, päinvastoin. Sen jälkeen piti jo verhokin rullata ylös, joten mami hävisi verhotaistelun. Se häviö oli kyllä jo etukäteen varsin selvä. Tenavan pomppuvoima22223
-ö.i8i on myös kasvanut huomattavasti. Siitä todisteena äskeinen epämääräinen merkkijono, kun Inka ilmestyi kuin tyhjästä pöydälle ja tietenkin näppiksen päälle. Olkoon se vaikka mukavan viikonlopun toivotus Inkalta teille kaikille lukijoille!

Ei kommentteja: